His Global İşyeri Paket Sigortası kampanyası başlattı

His Global İşyeri Paket Sigortası kampanyası başlattı

11.08.2018 09:50:54

Silivri'de faaliyet gösteren His Global Sigorta Aracılık Hizmetleri, kapsamlı İşyeri Paket Sigortası ile işyerinizi ve muhteviyatınızı doğal afetlere karşı güvence altına alıyor.

İşyerinizdeki mallardan dekorasyonunuza, makinelerinizden elektronik cihazlarınıza kadar değer verdiğiniz tüm taşınır ve taşınmaz muhteviyatınızı ekonomik bir şekilde güvence altına almanız His Global'le mümkün! Sigorta sektörünün deneyimli yöneticilerinden Hikmet Sevindir, siz işyeri sahipleri düşünülerek mümkün olan tüm riskleri en ekonomik şekilde kapsayabilmek için hazırlanmış bir sigorta paketi olan İşyeri Paket Sigortası'nı kaçırılmayacak bir fırsatla sunuyor.

SEVİNDİR: İŞYERİNİZİ VE İŞYERİNİZDEKİ TİCARİ MALLARINIZI, DOĞAL AFET RİSKLERİNE KARŞI EKONOMİK FİYATLARLA GÜVENCE ALTINA ALIYORUZ
İşyeri Paket Sigortası'nın yangın, su baskını, taşıt çarpması, hırsızlık, cam kırılması ve daha pek çok riske karşı iş yeriniz için en geniş güvenceyi sunduğunu belirten Hikmet Sevindir, işyeri sahibi olan herkesin yararlanabileceği ürün hakkında şunları söyledi: “Bilindiği üzere ülkemiz yoğun olarak doğal afetlerle karşı karşıya kalmakta. Özellikle İstanbul doğal afet olaylarında ülkemizde listenin başında yer almaktadır. Geçtiğimiz günlerde gördüğümüz gibi yoğun dolu yağışı ve akabinde oluşan sel, birçok mala ve cana ciddi zararlar verdi. Çoğu işyerini sel bastı, satılan ürünlerden stoktaki malzemelere kadar zarar gördü dolayısıyla esnafımız hem zarar etti hem müşterilerine karşı mağduriyet yaşadı. Doğal afetlere karşı alınan önlemler elbette önemlidir ancak esnafımız için maalesef tek risk doğal afetler değil. Hırsızlık, cam kırılması, su baskını, 3. şahıslar, elektronik cihaz, dekorasyon hasarı gibi birçok riskle karşı karşıyalar. Tüm bu riskleri ödeyecekleri küçük primler karşılığında teminat altına almalarında fayda olacaktır. His Global Sigorta olarak biz özellikle Silivri'de faaliyet gösteren fabrikalardan manavlara, bakkaldan emlakçılara, özel eğitim kurumlarından marketlere, sanayi esnafından tüm işletmelere İşyeri Paket Sigortası ile en iyi teminatı, en uygun fiyatla sunmak üzere 31.09.2018 tarihine kadar kampanya başlatmış bulunmaktayız. Faydalanmak isteyen değerli işletme sahiplerini Alibey Mahallesi, Şerif Sokak, Fethi Altıntaş Apt., No: 14/1, D: 28 adresine bekleriz. Veya 0543 558 88 37 - 0212 727 60 51 numaralardan, www.hisglobalsigorta. com adresinden ulaşın, biz sizi ziyaret edelim.”

DİĞER SİGORTA ÜRÜNLERİ
Müşteri memnuniyeti üzerine kurulu hizmet sunmayı ve kalite standartlarını geliştirerek sektöre öncülük etmeyi görev edinen His Global Sigorta Aracılık Hizmetleri'nin ürün gamında ayrıca trafik sigortası, kasko, dask, konut sigortası, nakliyat, hayat sigortası, bireysel emeklilik, özel sağlık sigortaları bulunuyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP