Halk Eğitim kursiyerleri eserlerini sergiledi

Halk Eğitim kursiyerleri eserlerini sergiledi

1.05.2019 12:32:03

Silivri Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, yıl boyunca yaptıkları çalışmaları dün Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda açılan sergide beğeniye sundu.

Silivri Halk Eğitim Merkezi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Sergisi dün Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda açıldı. İlçe Kaymakamı Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Dodurka, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, kursiyerler ve çok sayıda davetli sergi açılışına katılarak ilgi gösterdi. Halk oyunları gösterisiyle başlayan açılış, protokol üyeleri tarafından kurdela kesimiyle devam etti.

PARTAL, KURSLARA KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ
İlçe Kaymakamı Ali Partal, yaptığı konuşmada toplumun tüm kesimlere hitap eden Halk Eğitim Merkezine başvuran kursiyer sayısının 12'yi bulduğu anda kurs açma imkânlarının olduğunu, kurslara daha çok hanımefendilerin teveccüh gösterdiğini de söyleyerek, sergideki çalışmaların da kendilerinin el elemeği göz nuru eserler olduğunu dile getirdi.
Kaymakam Partal, kursları büyük bir işbirliği içerisinde sürdürdüklerini, İstanbul Rumeli Üniversitesi ve özel kurumların desteğini gördüklerinden bahsetti.
Kaymakam, kursların açılmasında İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, usta öğreticilere, işbirliği yapılan tüm kurumlara teşekkürlerini sundu ve serginin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışın ardından, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyfettin Aydan, usta öğreticiler ve kursiyerler, eserlerini inceleyen protokol üyeleri ve diğer konuklara çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP