Sevginar Sali

Güzel şeylerden söz edelim, iyi şeyler olsun...

Soğuk hava, yoğun aşk ve romantizm istilasından sonra gerçek dünyaya merhaba… Valla şu aralar gündemdeki konulara odaklanmakta güçlük çekiyorum. Bir yandan tartıştığımız pek çok konu boş, diğer yandan da bir o kadar gereksiz yorucu geliyor. Birbirini ithamlarla en uçlara savuran kişilerin görüş belirttikleri meselelerle gerçek anlamları nedeniyle ilgilendiklerine inanmakta güçlük çekiyorum. Hava buz gibi diye mi gündemdekilere ısınamıyorum bilmiyorum. Birbirimizi ittire ittire arada oluşan kopuklukların düğümlenecek tarafı kalmadı muhtemelen. Sevgililer Günü'nde yazılacak yazı!!!
Millet neyle uğraşıyor biz neyin derdindeyiz; nereden düştük bu Aleme : ))

Güzel şeylerden söz edelim, iyi şeyler olsun!
Kayseri Yüksek Öğrenim ve Yardım Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) hayırseverlerin desteğiyle büyümeye devam ediyor. Aslen Kayserili olan Silivri'nin de yakından tanıdığı Hayırsever İşadamı Nurullah Baldöktü, NNYÜ içinde çalışma ve dinlenme salonları da bulunan tam teşekküllü bir blok kız öğrenci yurdu yaptırdı. Nurullah Baldöktü'nün eşi Şerife Baldöktü adını taşıyacak öğrenci yurdunun resmi açılışı bu hafta sonu Kayseri'de bakanlar düzeyinde bir katılımla gerçekle- şecek.
Daha önce de NNYÜ kampüs alanına, içinde spor salonu, futbol sahası, fitness salonu ve tenis kortunun bulunduğu bir spor kompleksi, süs havuzları ve erkek öğrenci yurdu yaptıran hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, kısa sürede önemli ilerlemeler kaydeden üniversitenin gelişmesine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Baldöktü ailesinin ayrıca Kayseri'de Merhum Nuh Mehmet Baldöktü adına ayrıca 10'a yakın hayır yatırımı var.
Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 16 ek derslik ve Uygulama Anaokulunu çok kısa bir süre içinde tamamlayan hayırsever çift, 13 dersliği daha önceden yaptırdıkları okula kazandırdı. Nisan ayında ek hizmet binasının hizmete açılması bekleniyor…
Ömrünüz uzun, hayırlarınız uğurlu olsun…

GÜNÜN SÖZÜ
Verdiğini asla kaybetmezsin!!!
Sadece tutmaya çalıştığını kaybedersin...
* Mooji

KİMLİK YOĞUNLUĞUNA ÇÖZÜM
Nüfus Müdürlükleri Kimlik değişimleri için hafta içi saat 19.00'a, hafta sonu 17.00'a kadar Randevusu olan vatandaşlara hizmet vermekte. https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/Pages/homepage.aspx linkinden randevu alabilirsiniz. Ayrıca kayıp, yeni doğum ve YGS sınavına girecek öğrenciler için öncelik var. Bu durumda olanlar için sabahları sıramatik açılıyor. Alo 199 telefon hattı da mevcut ancak buradan ulaşmanın imkânsızlığını belirtmiş olalım.

YORUM YAP