Güriz, Tüm hazırlıklarımız galibiyet üzerine

Güriz, Tüm hazırlıklarımız galibiyet üzerine

1.03.2021 14:05:51

Sakat oyuncuların çokluğu Silivrispor'da can sıkarken teknik patron Sertan Güriz; “Sahaya 11 kişi çıkacağız, sakat oyuncularımızın yerine oynayacak arkadaşlarımız en az onlar kadar mücadele edeceğine inanıyorum ve kazanmak için ne varsa sahaya yansıtacaklardır” dedi.

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz perşembe günü oynayacakları 1954 Kelkit Belediye maçı öncesi yaptığı açıklamada bütün hazırlıkları 3 puan için yaptıklarını söyledi. Sözlerine Sultanbeyli Belediye önünde son dakikada yedikleri golle 1-0 kaybettikleri maçın değerlendirmesini yaparak başlayan Güriz "Geçen hafta istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İyi oynamamıza rağmen galibiyeti kaçırdığımıza üzülürken 90+4'te yediğimiz golle 1 puanı kaybettik. Özellikle bireysel hatalar canımızı çok yaktı. Bundan sonra daha dikkatli olup daha az hata yapıp bunların önüne geçmek istiyoruz. Bu hafta grubun iyi takımlarından Kelkit ile oynayacağız. Bütün hazırlıklarımızı kazanmak ve 3 puan üstüne yaptık" diye konuştu.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Bu arada Kelkit maçı öncesi cezalı olan Tufan'ın kadroda yer almayacağı son antrenmanda omuzundan sakatlanan kaleci Alper ve arka adalesinde yırtık olan Bülent'in en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

YORUM YAP