Güriz: Gücü yüksek, koşan takım olacağız

Güriz: Gücü yüksek, koşan takım olacağız

1.08.2019 10:30:07

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz üç devreli kamp programının ilk bölümünün tamamlanmasının ardından bir değerlendirmede bulundu, “Fizik gücü yüksek ve doksan dakika koşan bir takım olacağız” dedi.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele etmeye hazırlanan Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz yeni sezon öncesinde yapılan kampın değerlendirmesini Hürhaber'e gerçekleştirdi. Üç devreli bir kamp programı içinde olan Silivrispor'da idmanlar Selimpaşa Karasu Tesislerinde yapılıyor. Kampın ilk devresinin bitmesi ile birlikte Güriz takıma 2 gün izin verdi. Ardından ikinci hazırlık dönemi başlayacak ve son kamp dönemi için Bolu'ya gidilecek. Bolu Termal Otel'de yapılacak kamp programı 11 gün sürecek. 11 günlük Bolu kamp döneminde de yaklaşık 4 hazırlık maçı oynanacağı bildirildi.

GÜRİZ: İLK ETABIMIZ YOĞUN KATILIMLA GEÇTİ
Silivri'de yapılan ilk kamp dönemini değerlendiren Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz açıklamasında, şunları söyledi: “Silivri'de başladığımız ilk kamp dönemimizi tamamladık. Oldukça kalabalık bir oyuncu topluluğu ile başladığımız kampımızda ayrılan oyuncular da oldu. Yoğun bir katılımla ve yüksek tempoda geçti çalışmalarımız.

“TAKIMA SON ŞEKLİNİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kampın son gününde yaptığımız hazırlık maçıyla da belirlediğimiz ve takım için uygun görmediğimiz isimlerle yollarımızı ayırdık. Yine ilk kamp döneminde yeterli gördüğümüz altyapıdan yetişen 4 oyuncumuzu bünyemize kattık. Bünyemize kattığımız bu 4 genç oyuncumuzun kamp performansları bizimle devam edip etmeyecekleri hakkında belirleyici olacaktır.

“HAZIRLIK TEMPOMUZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Genel olarak oldukça yorucu bir kamp dönemi geçiriyoruz. Kendi sahamızda yaptığımız kampın verimli geçtiğini söyleyebilirim. İkinci etap kampımız da aynı tempoda geçecektir. Hatta ikinci etapta tempo ilk etaba göre artarak devam edecektir.

“YENİ OYUNCULAR KADROMUZA KATILACAK, YETERLİ GÖRMEDİKLERİMİZ İLE YOLLARIMIZI AYIRACAĞIZ”
Bu etaplar boyunca kadromuza dahil olacak oyuncular da olacaktır. Biz oyuncu seçimini bütçemiz doğrultusunda yapmaya gayret ediyoruz. En uygun fiyata en verimli oyuncuyu transfer etmenin gayretindeyiz. Şimdiden oyuncuların çoğu yüksek maliyetleriyle boşta durumdalar. Kamp dönemimizde yeterli görmediğimiz oyuncularla ayrılıklar yaşayabiliriz.

“İYİ BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ”
Silivri'deki ikinci etap kampımız 10 Ağustosta tamamlanacak. Oyuncularım iki gün izin kullanacak ve ardından da 13 Ağustosta Bolu kampımız başlayacaktır.11 gün Bolu Termal Otel'de kampımızın üçüncü etabını yapacağız. Burada da yaklaşık 3 veya 4 hazırlık maçı yaparak lige hazır bir şekilde ilçeye dönüş yapacağız. İyi bir sezon geçirmek istiyoruz.”
Engin AKIN

YORUM YAP