Güriz: Daha bir maç kazandık

Güriz: Daha bir maç kazandık

21.11.2020 10:48:28

Silivrispor Teknik Direktörü Sertan Güriz sadece bir maç kazandıklarını, hedef koymak için seri yakalamak zorunda olduklarını söyledi.

Modafen galibiyeti sonrası bir değerlendirmede bulunan Güriz bir galibiyetle hedef koyamayacaklarını belirterek“ Daha bir maç kazandık. Bunları düşünmek için bir seri yakalamamız lazım. Önce bulunduğumuz yerden kurtulup düzlüğe çıkmak istiyoruz. Ondan sonra hedef koyabiliriz. Ama şu anki hedefimiz aşağılardan kurtulmak.” İfadesini kullandı.

“KIRIKKALE DEPLASMANINDAN DA 3 PUANLA DÖNERSEK O ZAMAN BAŞKA ŞEYLER KONUŞABİLİRİZ”

3 maçlık bir yenilmezlik serisi yakaladıklarını kaydeden Güriz “3 maçtır en azından yenilmiyoruz. 5 puan topladık. Daha önce oynadığımız 7 maçta da 5 puan topladık. Biz herkese karşı aynı oyunu oynuyoruz. Mücadelemiz aynı. Bu maçta da öyleydi. Çok gol pozisyonuna giriyoruz. Gol yollarında beceriksiziz. Bu hafta güzel olan taraf sadece galibiyet değil 10 kişi kalmamıza rağmen galibiyet elde etmemiz. 55'te 10 kişi kaldık ama çocuklar öyle bir oyun sergilediler ki maçı kazanacaklarına hem kendilerini hem de rakip takımı inandırdılar. Sonuç olarak galibiyet geldi. 10 kişiyle kazanarak takımın özgüveni de yerine gelmiş diyebiliriz. Kırıkkale deplasmanından da 3 puanla dönersek o zaman başka şeyler konuşabiliriz. Ben futbolcularımı onurlu mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum.” Dedi.

Haber: İskender KORDU

YORUM YAP