Güriz: Çok can yakacağız

Güriz: Çok can yakacağız

23.09.2020 12:53:35

Hafta sonu zorlu Urfa, Karaköprü deplasmanında galibiyeti kıl payı kaçıran Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “Karaköprü maçında ilk yarının son 15 dakikası hariç oyundan memnunum” dedi.

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Silivrispor'da teknik patron Sertan Güriz, Karaköprü maçında sahnelenen oyunu beğendiğini belirtirken ilerleyen haftalarda çok can yakacaklarını da belirtti. Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz yaptığı açıklamasında; “İlk hafta maçımıza çıktık ve zorlu deplasman bir olacağını biliyorduk. Olumsuz hava sıcaklığıyla da mücadele ettik. Lig başları olduğu için çok fazla rakibini tanıma şansın olmuyor. Tam olarak istediklerini sahaya yansıtamıyorsun ama sonuç olarak deplasmana puan ve puanlar almaya gidiyorsun. Urfa gibi bir deplasmandan bir puanla döndüğümüz içinde mutluyuz.

TAM HAZIR DEĞİLİZ

Oyun olarak ilk yarının son 15 dakikası hariç verilen mücadeleden memnunum. Biz koşan, mücadele eden, topu ayağına aldığında iyi işler yapan bir takım olmak istiyoruz. Tam olarak hazır değiliz ama 3-4 hafta sonra istediklerimizi doksan dakikaya yayan bir oyun oynamak istiyoruz.

BURSA MAÇI İLE 3 PUANLA TANIŞIRIZ

Oldukça genç ve dinamik bir takımız. Söyleneni anlayan, istediğimizi sahaya yansıtmaya çalışan bir ekibiz. Bu ligde bu zorlu grupta çok can yakacağımızı düşünüyorum. İlk hafta beraberliğinden sonra bu hafta oynayacağımız Bursa maçına 3 puan için çıkacağız. Bütün hazırlıklarımız bu doğrultuda. Allah'ın izni ile bu haftayı üç puanla kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUM YAP