Gökbulak: Çözüm reçetesi; CHP iktidarı

Gökbulak: Çözüm reçetesi; CHP iktidarı

7.06.2018 09:20:39

Silivri'yi, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte karış karış dolaşan CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Ulvi Gökbulak, “Devlet yönetiminde, ülke idaresinde hak, hukuk, adalet isteyenler 24 Haziran'da mührü Millet İttifakı'na, Cumhurbaşkanlığında Muharrem İnce'ye basmalı. Güzel günler çok yakında” dedi.

CHP İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyelerinin katılımlarıyla Fener, Kurfallı, Selimpaşa, Semizkumlar'da yoğun Silivri ziyaretlerine devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Ali Ulvi Gökbulak, İlçemiz gibi tüm Türkiye'nin de CHP iktidarı ile Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığına hazır olduğunu vurguladı.

“CHP, Atatürk devrimlerinin partisidir. CHP egemenliği saraydan alıp halka, millete veren partidir. CHP, ‘ne ezen, ne ezilen insanca, hakça bir düzen' diyenlerin partisidir. Türkiye'nin en önemli ihtiyacı huzur ve bu huzur CHP iktidarıyla gelecek” diyen Gökbulak, 24 Haziran'a kadar sıkı bir çalışma gerçekleştirerek ülkemizin özlemini çektiği huzur ve mutluluğa çok yaklaştığını savundu.

“Ülkemizin içine düştüğü tüm sıkıntıların çözüm reçetesi CHP iktidarında. Ülkemizin birliği, dirliği ve kardeşliği için bu mücadelede gücümün yettiği kadar var olacağım” şeklinde konuşan Gökbulak "24 Haziran'da Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı, CHP'yi de iktidar yaparak çocuklarımıza güzel bir gelecek hediye edeceğiz” dedi.

YORUM YAP