Göçengil: Kaftancıoğlu’nu iktidarın siyasi hınç hesaplaşmasına teslim etmeyeceğiz

Göçengil: Kaftancıoğlu’nu iktidarın siyasi hınç hesaplaşmasına teslim etmeyeceğiz

7.09.2019 12:43:15

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun 2012-2017 tarihleri arasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımları nedeniyle yargılanmasına dün de devam edildi.

ERKEK: BU BİR İNTİKAM DAVASIDIR
Dava öncesi CHP adına açıklama yapan Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Bu bir intikam davasıdır" dedi. Davanın açılma sürecine dikkat çeken Muharrem Erkek'in açıklaması sık sık "Hak hukuk adalet" sloganı ile kesildi.

GÖÇENGİL: O, İSTANBUL'U SAVUNDU, BİZ DE ONU SAVUNACAĞIZ
CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil de ilçe temsilcileri ile CHP İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun yargılandığı davanın 3. duruşmasına katıldı. Göçengil, “CHP İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu'nun nezdinde İstanbul Halkının iradesinin yargılandığı davanın üçüncü duruşmasına ve partililerimiz ile birlikte katıldık. O, İstanbul'u savundu, biz de onu savunacağız. İl Başkanımız Sn. Canan Kaftancıoğlu'nu iktidarın siyasi hınç hesaplaşmasına teslim etmeyeceğiz! Seçimi kazanmak için kararlı ve cesur bir şekilde mücadele etti, biz de beraat kararı açıklanana kadar aynı inançla savunmaya devam edeceğiz” anlayışında kararlılıkla durduklarını ifade etti.

Sevginar SALİ

YORUM YAP