Girişimci Kadınlar birlikte yaza merhaba dedi

Girişimci Kadınlar birlikte yaza merhaba dedi

8.06.2016 14:57:23

Dernek üyelerinin yanı sıra misafirlerinin de iştirak ettiği buluşmada kadın girişimcilere tanıtım imkânı sunuldu. Sarı Ev Zerrin Otman'ın hazırladığı lezzetler kahvaltının tadına tat katarken, Füsun Güven'in resimleri, Gönül Uzun, Aysel Sarıkaya ve Ece Çelebioğlu'nun takı, el işi eserleri beğeniye sunuldu.

SÜLEYMANOĞLU: YAZA BİRLİKTE MERHABA DEMEK İÇİN TOPLANDIK
Konuk girişimci kadınlar çalışmaları ve eserlerini etkinlikte sergileme imkanı bulurken, Silivri KAGİDER Başkanı Aynur Süleymanoğlu buluşmanın amacını şöyle izah etti: “Yaza birlikte merhaba demek için bu güzel etkinliği düzenleyen Sosyal İşler Komisyonumuz ve bizlere evsahipliği yapan Jasmine Restaurant'a teşekkür ediyoruz. Katılım gösteren tüm üyelerimiz ve kıymetli misafirlerine de hoşgeldiniz diyorum. Birlikte olmak çok güzel.

ÇEVRE VURGUSU
Bu vesile ile yarın, 5 Haziran Dünya Çevre Günü. Çevremizin korunmasının önemini hatırlatmak istiyorum. Gelecek nesiller için bu konu daha da büyük önem arz etmekte. Çevremizi temiz tutalım, koruyalım bu hususlara özel ve iş hayatımızda hassasiyet gösterelim.

“HAYIRLI RAMAZANLAR”
Ayrıca Pazartesi gününden itibaren Ramazan başlıyor. Sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir Ramazan geçirip bayrama kavuşmamızı diliyorum.”
Süleymanoğlu'nun konuşmasından sonra mikrofonu alan Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Şimşek Dönmez, üyeleri girişimci kadınların stantlarına davet ederek hem kendilerini hem de ürünlerini tanıtmalarını istedi. Sanat, el işi ve üretimle buluşma deneyimlerini paylaşan kadınlar keyifli bir şekilde kaynaşma imkanı da yakaladı.

SÜLEYMANOĞLU'NDAN SOSYAL İŞLER KOMİSYONUNA TEŞEKKÜR
Etkinlik sonunda Süleymanoğlu, Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Yeşim Göçer'e bir buket çiçek takdim ederek komisyonda görev alan Öznur Kırkıcı, Sultan Aydın, Aysun Akçay ve Yasemin İçer'e tebrik ve teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP