FURMAKS: Bu markayı not edin!

FURMAKS: Bu markayı not edin!

17.08.2017 09:40:33

Endüstriyel mutfak üretim   atölyesi, uzman tasarım ve üretim kadrosu, üretiminizle alakalı her an bilgi alabi- leceğiniz müşteri hizmetleri ile kelimenin tam manasıyla endüstriyel mutfaktaki profesyonel çözüm ortağınız FURMAKS, modern ve fonksiyonel çözümleri ile pastane, börekçi, lokanta, restaurant, sosyal tesis, hastane, kafeterya, otel vb. birçok işletmenin mutfak ihtiyaçlarına uluslararası standartlara uygunluğu ve taviz göstermediği kalite anlayışı ile hizmet veriyor.

FURMAKS Endüstriyel Mutfak Fırın ve Soğutma Sanayi Ticaret, 2005'ten bu yana yaratıcı çözümler ve sürdürülebilir değerler oluşturmak için işinde yetkin ve tecrübeli çalışanlarıyla, hızla gelişen teknolojinin ışığında toplu yemek üretilen ve servis yapılan tesislerin sanayi tipi mutfak ekipmanı ihtiyaçlarını karşılıyor.
Danışmanlıktan ücretsiz keşif ve ölçülendirmeye, tasarımdan 3D görselleştirmeye, imalattan montaja, teslimattan satış sonrası takibe kadar baştan sona sürecin her aşamasında müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutan FURMAKS; hotel, restoran, fast food, pastane, hastane, gıda işleme tesisleri, fabrika, şantiye mutfaklarına hitap etmektedir. Genel Müdür Erkan Metin'in sahipliğinde hizmet veren FURMAKS, sadece Trakya'ya değil; tüm yurtiçi ve yurtdışı taleplerinize cevap verebilecek kapasiteye ve ürün çeşitliliğine sahip. “FURMAKS'ı rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerin başında ürün-hizmet kalitesi, fiyat-performans dengesi, çözüm üretme kabiliyeti, süreç yönetimi, satış sonrası hizmet hızı gibi özellikleri sıralayabiliriz” diyen Metin, sürekli kendini yenileyen var olanla yetinmeyen bir endüstriyel mutfak markası olduklarının mesajını açıkça veriyor.

NELER ÜRETİYOR?
• Paslanmaz Pişirme Üniteleri
• Paslanmaz Soğutma Üniteleri
• Teşhir Tezgahları
• Çalışma Tezgahları
• Fırın ve Davlumbaz
• Endüstriyel Bulaşık Ekipmanları
• Hazırlık Ekipmanları
• Servis Ekipmanları
• İçecek Ekipmanları

3 BOYUTLU MODELLEME VE GÖRSELLEŞTİRME TEKNİKLERİ KAFANIZDA SORU İŞARETİNE YER BIRAKMAYACAK
Projenin tamamlanmış halini müşterisine önceden göstererek akıllardaki soru işaretlerini de ortadan kaldıran FURMAKS, endüstriyel mutfak konusundaki ihtiyaçlarınız için uzman kadrosu ile ihtiyaçlarınız doğrultusunda sizlere en uygun çözümleri sunmaya hazır. Kavaklı E5 üzeri Çizgi Sokak, No: 4/B (Kotil İş Merkezi) Selimpaşa adresindeki imalathanesine uğrayabilir, 0212 674 50 39 - 0532 522 67 80 - 0532 177 59 72 ve 0533 715 94 45 nolu numaraları arayabilir veya www.furmaksmutfak.com.tr – info@furmaksmutfak.com.tr adreslerinden irtibata geçebilirsiniz.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP