Fatih Terim, 'Test sonucum pozitif çıkmıştır'

Fatih Terim, 'Test sonucum pozitif çıkmıştır'

24.03.2020 09:56:50

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim: "Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En yakın zamanda görüşmek üzere." dedi. Galatasaray kulübü, Terim'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

 

Galatasaray'da Abdurrahim Albayrak'tan sonra ikinci kötü haber de Fatih Terim'den geldi. Son dakika haberine tecrübeli teknik direktör Fatih Terim sosyal medya hesabından corona virüs testinin pozitif çıktığı ve hastanede olduğunu duyurdu. Deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı.

 

HASAN ŞAŞ VE ÜMİT DAVALA'NIN TESTLERİ NEGATİF

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in son dakika haberinden sonra gözler Ümit Davala ve Hasan Şaş'a çevrildi. Edinilen bilgiye göre Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın testleri negatif çıktı.

 

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA GELDİ

Sarı-kırmızılı kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada Terim'in tedavisine başlandığını duyurdu. Açıklamada "Yapılan tetkikler sonucunda, Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in koronavirüs testi pozitif çıkmış olup, hocamızın tedavisine hemen başlanmıştır. Teknik direktörümüz Fatih Terim'e ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletir, aramıza sağlıklı bir şekilde döneceğine dair inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz." ifadeleri kullanıldı.

 

ALBAYRAK VE EŞİNDE DE ÇIKMIŞTI

Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi de korona virüs sebebiyle tedavi altına alınmıştı. Abdurrahim Albayrak bugün hastane camından el sallamış ve ilk açıklamayı yapmıştı. 65 yaşındaki Galatasaraylı yönetici 'Çok şükür iyiyim, inşallah daha da iyi olacak her şey. Herkese selam" ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP