Esnafın sanayide dikili ağacı olacak

Esnafın sanayide dikili ağacı olacak

18.10.2019 13:30:25

Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, üyelerinin doğum günlerini pasta keserek kutlama dönemini kapatarak her biri için sanayi bahçesinde meyve ağacı dikme dönemini açtı.

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, esnafların doğum günlerinde her biri için sanayi sitesi bahçesine meyve ağacı dikme uygulaması başlattı. Demet Korsan Esen, Murat Turna, Caner Uysal, Olcay Özen, Oktay Yüksel, Ergün Arağ, Ramazan Karagöl, Ahmet Eğin ve Tanzer Kart ile başlayan uygulamada ilk meyve fidanları 18 Ekim Cuma sabahı toprakla doğum günü sahipleri tarafından buluşturuldu.
Esnaflar "Sanayide artık bizim de bir dikili ağacımız var" diyerek mutluluklarını ve uygulamayı başlatan Ercan Çalışkan'a teşekkürlerini ilettiler.

ÇALIŞKAN: HER ÜYEMİZİN SANAYİDE BİR DİKİLİ AĞACI OLACAK
Çalışkan, uygulama hakkında şunları söyledi: “Özel günlerinde üyelerimizin yanında olma gayretini yıllardır sürdürüyoruz. Doğum günlerinde pasta kesmek yerine artık çok daha güzel bir uygulama başlattık diye düşünüyorum. Hem sanayimiz yeşillenecek, hem de diktiğimiz ağaçların meyvesini zaman içinde hep birlikte alacağız. Her üyemizin iş yerinin bahçesinde dikili bir ağacı olacak… Daha sağlıklı bir çevre, daha sağlıklı bir yaşam hepimizin özen göstermesi gereken bir konu. Üyelerimizin uygulamaya karşı memnuniyeti bizleri de mutlu etti… Aynen devam edeceğiz… Doğum günü olan tüm üyelerimize sağlık, mutluluk ve başarıyla süren nice keyifli yaşlar diliyoruz.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP