Esen: Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz

Esen: Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz

18.08.2021 10:39:30

İBB Meclis Üyesi Melih Yıldız, Elif Yılmazer, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İBB'nin çiftçiler ve hayvancılık yapan vatandaşlarımıza sunduğu desteklerin dağıtımına katılan CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Destekler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyor, projemizin ilçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyoruz. Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz. Teşekkürler İBB. Çalışıyoruz kazanacağız. İBB çalışıyor Silivri güzelleşiyor” diye konuştu.

CHP'liler Çanta'da önce İBB'nin hayvancılara bulunduğu desteği almaya hak kazananlara yemlerini teslim etti daha sonra da çiftçiler ve muhtarlarla bir araya geldiler.

Konuyla ilgili CHP'den yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Çiftçimizin ve hayvancılıkla uğraşan insanlarımızın köyünde kalıp üretime devam edebilmeleri adına neyi eksik hissediyorlarsa onların giderilmesi ve desteklenmesi konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak yanlarında oluyoruz.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı olarak, Çanta Mahallemizde gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında; Önce hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimize sağladığımız yem desteklerinin dağıtımlarını gerçekleştirdik.

Ardından toprağını işleyen çiftçimizin ürünlerini sattığı pazarı ziyaret ederek sohbet ettik.

Son olarak da Çanta Balaban Mahalle Muhtarımız Hasan Susulu ve Çanta Sancaktepe Mahalle Muhtarımız Hayri Şahin'i ziyaret ederek İBB Başkanımız Sn. Ekrem İmamoğlu'nun muhtarlarımıza hediyesi olan Atatürk portresini kendilerine takdim ettik.

Destekler için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ediyor, projemizin ilçemize ve çiftçimize hayırlı olmasını diliyoruz. Üreterek özgürleşecek, dayanışmayla hakça bir düzen inşa edeceğiz. Teşekkürler İBB. Çalışıyoruz kazanacağız. İBB çalışıyor Silivri güzelleşiyor.”

YORUM YAP