Esen İbak Okulu idarecilerini ağırladı

Esen İbak Okulu idarecilerini ağırladı

7.11.2019 09:29:02

Sarten Ambalaj Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar, Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu idarecilerini Kanepe Restoran'da ağırladı.

Sarten Ambalaj adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında destek verdikleri kardeş okulları Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu idarecilerini dün Kanepe Restoran'da yemekte ağırladı. Firmanın İnsan Kaynakları Uzmanı Senem İyibaşlar Ergüven'in de katıldığı yemekte Okul Müdürü Birol Çetin, Müdür Yardımcıları Emine Yıldırım, Hakan Akçaçakır ve Sedef Tümeğ Küçükoğlu, okulun gönüllüsü Ressam İnci Aydar Sarten firmasının Silivri'de hizmet sektörüne kazandırdığı Kanepe Restoran'da bir araya geldi.
İdareciler, şık restoran ve kafenin hayırlı olmasını diledi. Sarten Ambalaj adına Yönetim Kurulu Başkanı Zeren Sarıbekir Güzelbahar'a okullarına verdikleri destek için teşekkür ettiler ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.
Yemek sonunda okul öğrencilerinin el emekleriyle yapılan tablo, Zeren Sarıbekir Güzelbahar'a Okul Müdürü Birol Çetin tarafından hediye edildi.
Ressam İnci Aydar da okulun her ihtiyacına desteklerini esirgemeyen Sarten Ambalaj adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeren Sarıbekir Güzelbahar'a kendine ait bir resim hediye ederek teşekkür etti.

Renginar SALİ

YORUM YAP