Ertuğrul Gazi Ortaokulu’ndan duyuru

Ertuğrul Gazi Ortaokulu’ndan duyuru

2.07.2019 10:54:32

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürlüğü, öğrenci ve velilerine Lise Geçiş Sınavı Tercih Komisyonu'nun çalışma takvimini duyurdu.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Ahmet Öngel'in müdürlüğünde, Lise Geçiş Sınavı sonrası tercih işlemlerinde öğrenci ve velilerine sağlıklı hizmet vermek, belli bir düzen içinde doğru yönlendirmede bulunmak amacıyla Lise Geçiş Sınavı Tercih Komisyonu'nun çalışma takvimini duyurdu.

ÖNGEL: TERCİH KOMİSYONUMUZ ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE YARDIMCI OLACAK
Okul Müdürü Ahmet Öngel, öğrenci ve velilerine yaptığı duyuruda, “Lise Geçiş Sınavı tercih işlemlerinde sizlere destek olmak, öğrencilerimizin akademik başarılarına, sosyal ve duygusal yapılarına en uygun ortaöğretim kurumlarını tercih etmelerine yardımcı olmak için okulumuzda Tercih Komisyonu oluşturulmuştur. Tercih Komisyon Üyelerimiz; Müdür Yardımcısı Murat Cengiz (Komisyon Başkanı), Rehber öğretmenlerimiz Berna Aksoy ve Buğra Topkara (üye).” sözlerine yer verdi.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Tercih Danışmanlığı Komisyonu şu takvime göre belirli sınıf öğrencilerinin işlemlerini yapacak;
*2-3 Temmuz 2019 Salı ve Çarşamba günleri 8/A ve 8/B sınıfları,
*4-5 Temmuz 2019 Perşembe ve Cuma günleri 8/C ve 8/D sınıfları,
*8-9 Temmuz 2019 Pazartesi ve Salı günleri 8/E ve 8/F sınıfları,
*10-11 Temmuz 2019 Çarşamba ve Perşembe günleri 8/G ve 8/H sınıfları,
12 Temmuz 2019 Cuma günü ise geçerli mazereti nedeniyle yukarıdaki takvim kapsamında tercih yapmak üzere okula gelmemiş öğrencilerin tercihleri yapılacaktır.
Renginar SALİ

YORUM YAP