Ekim ayı 3. Birleşimi 17 Ekim’de gerçekleşecek

Ekim ayı 3. Birleşimi 17 Ekim’de gerçekleşecek

6.10.2018 15:26:33

Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın II. Birleşiminin I. Oturumu'nda görüşülen gündem maddelerinden tümü oybirliği ile kabul edilirken; 2019 Mali yılı bütçesi ve performans programı ile ilgili gündem maddesinin 17 Ekim 2018 Çarşamba günü görüşülmesine karar verildi.

Silivri Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısı'nın II. Birleşiminin I. Oturumu, 5 Ekim 2018 Cuma günü, saat 10.00'da, Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Az katılımla kaydedilen toplantıya Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyelerinden Saadet Gencoğlu, Ünal Doğrul, Semih Ayeş, Bora Balcıoğlu, Hakan Sefa, Mehmet Bulut ve Cengiz Aksu; Silivri Belediyesi AK Partili Meclis Üyelerinden Rıfat Kutlu, Mustafa Saral, Mutlu Bozoğlu, Osman Umuç ve Tuğba Alkaya mazeretleri dolayısıyla katılamadı. Görüşülen 5 gündem maddesinden tümü oy birliğiyle kabul edilirken; gündemin son maddesi olan 2019 Mali yılı bütçesi ve performans programı 17 Ekim 2018 Çarşamba Günü 3. Birleşimde görüşülmek üzere ertelendi.

ALINAN KARARLAR
• Gündemin 1. maddesinde görüşülen acize ücreti maaşının arttırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oybirliği ile meclisten geçti.
• Gündemin 2. maddesinde görüşülen Silivri ilçesi Piri Mehmet Paşa Mahallesi 8 ada 130 parselin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi.
• Gündemin 3. maddesinde görüşülen mülkiyeti belediyeye ait Silivri Gümüşyaka Mahallesi, 1060 parselde kayıtlı taşınmazın satışı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu oybirliği ile kabul edildi.
• Gündemin 4. maddesinde görüşülen Silivri ilçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi 1742 ada 1 parsel sayılı taşınmazda Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile belediye arasında ortak hizmet projesi kapsamında sosyal kültürel tesis yapımına yönelik yapılan protokolün süresinin uzatılmasıyla ilgili İmar ve Hukuk Komisyonu raporu da uygun görüldü. Protokol süresi, 3 yıl daha uzatıldı.
• Gündemin 5. maddesinde görüşülen belediye 2019 Mali yılı bütçesi ve performans programı ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporu, gündem maddesi ile ilgili çalışmalar devam ettiğinden dolayı III. Birleşiminin I. Oturumu'nda görüşülmek üzere ertelendi.
Silivri Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın III. Birleşiminin I. Oturumu, 17 Ekim 2018 Çarşamba Günü, saat 10.00'da Silivri Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek.
Haber:
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP