Efsaneler bildiğiniz gibi: 9-8

Efsaneler bildiğiniz gibi: 9-8

20.04.2018 09:40:43

Her hafta düzenli bir şekilde halı sahadaki mücadelelerini sürdüren Efsaneler ve Gönüllüler müsabakasında bu hafta da değişen pek bir şey olmadı, güzel ve kaliteli bir mücadele bol gol, centilmenlik ile birlikte kahkaha-heyecan bir aradaydı.

Silivri Şahin Spor Tesisleri'nde oynanan ve baştan sona keyifli bir mücadeleye sahne olan maçta kazanan Ümit Kalko'lu takım Efsaneler oldu ve maç 9-8 tamamlandı. Bu haftaki maça Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige taşıyan Efsane Başkanı Ümit Kalko, Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu, Karaca Kebap Döner Salonlarının sahibi Serdar Karaca, 2. Lig Şampiyon kadrosunda bulunan Silivrispor Kulübü eski Futbol Şube Sorumlularından Mutlu Memiş ve Aşkın Koç, Doğu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Umuç, Taş Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Silivrispor'u 2. Lige çıkaran Yönetimin Altyapılar Sorumlusu Vahap Aras, Silivrispor Efsanevi Takım Kaptanlarından Özgür Kurt, Silivrispor'un şampiyonluğunda büyük payı olan teknik patron Sertan Güriz, Silivri Birlik camiasından Erhan Yıldız, Ünver Kuruyemiş İşletmecilerinden Mevlüt Ünver, ve Aytaç Tuna katılım sağladı. 30'ar dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakanın ilk yarısında Ümit Kalko'nun takımı açık ara öndeyken müsabakanın ikinci yarısında Erkan Umuç'un ve Serdar Karaca'nın attığı gollerle tüm dengeleri birden değiştirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Müsabaka Efsaneler takımının 9-8 galibiyetiyle noktalandı.

MEVLÜT ÜNVER SAKATLANDI
Oynanan maçın ilk yarısının son dakikalarında ceza alanı içinde Erhan Yıldız'ın müdahalesi ile sakatlanan başarılı kaleci Mevlüt Ünver müsabakayı terk etmek zorunda kaldı.

ÜNVER'İN YERİNE MEMİŞ KALEDE
Sakatlanarak oyun dışı kalan Mevlüt Ünver'in yerine kaleye Mutlu Memiş geçti. Kalede olduğu süre içinde güzel oyun çıkaran Memiş, defansta önünde oynayan Aşkın Koç ile birlikte iyi bir ikili oldular.

EYÜP BAYBURTLU'NUN SERT ŞUTLARI ZOR ANLAR YAŞATTI
Efsaneler takımında kanatta oynayan Bayburtlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Bayburtlu müsabaka boyunca aldığı mükemmel hava toplarına öyle sert şutlar çekti ki Gönüllüler kalesini koruyan genç kaleciye oldukça zor anlar yaşattı.

EFSANELER KALDIĞI YERDEN
Efsanelerde değişen bir şey yok. Aynı yani, skor ara sıra değişiyor ama kazanan takım da değişiklik olmuyor. Lakin dünkü maçta Eyüp Bayburtlu sert şutları sonucu iki defa ambülans çağrıldı müdahale ile maça devam edildi. Ümit Kalko ve Erkan Umuç gol yollarında ne kadar etkili olduklarını son vuruşlarında gösterdiler. Serdar Karaca ise 4 gol atsa da kaçırdıklarıyla eleştirilen isim oldu. Eyüp Bayburtlu'nun yapamadığını Erhan Yıldız yaptı ve efsane kaleci Mevlüt Ünver'i ilk yarı sakatlayarak tribünlere yolladı.

YALÇIN VE KALKO İTTİFAKTA
Kutsal ittifak kaldığı yerden devam ediyor. Sağlı sollu ataklarda aldıkları topları gole çeviren Zafer Yalçin ve Ümit Kalko müsabaka sonunda da ayrılmadı. Bir de takımları galip geldiğinde değmeyin keyiflerine; bir saat maç, bir saatte maçın kritiği. Erkan Umuç ve Özgür Kurt'a fena takılma-taşlama. Bu takılmanın ardından Erkan Umuç ve Özgür Kurt'ta ise hedef ve fatura Serdar Karaca ve Aytac Tuna ikilisine aynen kesiliyor.
Engin Akın

YORUM YAP