“Düşman çok güçlü onunla mücadele etmek zorundayız”

“Düşman çok güçlü onunla mücadele etmek zorundayız”

1.04.2020 10:29:58

ÖZYARAL'DAN MESAJ VAR

Koronavirüs şüphesi ile tedavi altına alınan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Silivri Kent Konseyi Başkanı Prof.Dr. Oğuz Özyaral'dan mesaj var.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, koronavirüs şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı. Prof. Dr. Oğuz Özyaral, yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle başvurduğu Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde ilk tetkiklerin ardından yatışı yapıldı. Tedavisi devam ederken Özyaral bir mesaj yayınlayarak şunları paylaştı:

“Mesajımız açık; Türkiye evde kal, korona sen yalnız kal.

Sevgili arkadaşlarım, dostlarım, öğrencilerim ve kıymetli takipçi arkadaşlarım, biricik Türkiye'm.

Bugün özellikle herkese bir kez daha seslenmek istiyorum siz evlerinizde ilimle, bilimle, ilgiyle, bilgiyle kalın, bizimle kalın, ben buradayım emin ellerdeyim, hastanelerimizin alt yapıları yeterli, her türlü hizmet sunulmakta. Ben bütün kuralları uygulamaya son derece gayret gösterdim, yetkililerin söylediği her şeyi harfiyen uyguladım. Bir kez daha gördüm ki düşman çok güçlü, onunla savaşmak zorundayız. Unutmayın devletimiz çok daha güçlü, milletimiz azimli ve kararlı biz bu savaşı mutlaka kazanacağız. Azimle, moralimizi yüksek tutarak… Dualarını esirgemeyin. Sevgi ve saygılarımla.

Biz yürümezsek virüs yürümez. Kurallara uyalım, uymayanları uyaralım. Sokağa çıkma yasağı kişiseldir. Kendi ohalinizi kendiniz ilan edin.”

YORUM YAP