Duru’dan, takıma kuzu çevirme

Duru’dan, takıma kuzu çevirme

25.10.2016 12:20:44

Silivrispor'un çıkışa geçmesinde büyük pay sahibi olan ve efsane başkanlar arasına ismini yazdıran Silivrispor eski Başkanlarından Akgün Duru önemli Manisa maçı öncesinde takıma kuzu çevirdi.

Silivrispor'un hafta sonu oynadığı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde Kulübün eski Başkanlarından Akgün Duru takıma kuzu çevirdi. Silivrispor'un stat içinde bulunan tesislerinde sabah saat 10.00'da başlayarak akşam idman sonuna kadar süren bir süreçte pişirilmesi gerçekleştirilen kuzular sporculara ikram edildi. Akgün Duru'nun organize ettiği yemeğe Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor İkinci Başkanı Süleyman Gencoğlu, Silivrispor Genel Kaptanı Yusuf Temel, Silivrispor Futbol Şube Sorumlusu Mutlu Memiş, Silivrispor altyapılar Sorumlusu Abdul Vahap Aras, Silivrispor İdari Menajeri Mesut Tonta, teknik heyet, kulüp idari heyeti ile birlikte tüm kadro eksiksiz katılım sağladı.

DURU, BİZZAT KENDİSİ PİŞİRDİ
Yiyeceklerin hazırlanmasında bizzat ilgilenen ve sabahtan akşama kadar servisinde de kendi işletmesi olan Terbiyeli'nin personelini kullanan Akgün Duru, “Bizler gelip geçiciyiz önemli olan kulübümüzün varlığıdır. Elimizden geldiğince takımımıza sahip çıkmak bizlerin asli görevleri arasındadır. Silivri'den doğup büyüyen veya kendini gerçek anlamda Silivrili hissedebilen herkesin kulübüne sahip çıkması zorunludur ve bizler de bunun bilincinde olan işletme sahipleri olarak üstümüze düşeni yapmaktayız. Tarafımızca organize edilen bu anlamlı yemekte bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Özcan Işıklar ile birlikte yönetim kurulu üyelerimize de teşekkür ederim. Silivrispor her şeyin en iyisini hak etmektedir ve dilerim her maçlarını kazanırlar” dedi.

IŞIKLAR: KASABAMIZIN GURURUDUR SİLİVRİSPOR
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yemek sonrasında oyunculara ve teknik heyete hitaben yaptığı konuşmasında: “Manisa Büyükşehir Belediye Spor maçı öncesi ilçenin gururu Silivrispor'umuzu kamp yaptığı tesislerde ziyaret ettik ve akşam yemeğinde bir arada olduk. Takımımızın giderek yükselen form grafiğini bu maçta da sürdürmesini ve 3 puanı alması tek temennimizdir” dedi.
Engin AKIN

YORUM YAP