Cumhur İttifakı istişaresi

Cumhur İttifakı istişaresi

19.01.2019 10:52:35

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Silivri'mizin değerli siyasetçi, bürokrat, eğitim ve spor camiası temsilcileri ile destek toplantısında bir araya geldi.

Yılmaz'ın ağırlandığı toplantıya Milli Eğitim Bakanlığı Müşaviri Halis İşler, Geçmiş Dönem İçişleri Bakanı Danışmanı Yetkin Çavdar, Geçmiş Dönem Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Sadık Balcı, Silivri Bölge Mezarlıklar Müdürü Yavuz Çaylak, Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, Geçmiş Dönem Öğretmen Evi Müdürü - Öğretmen Sadık Öztürk, Silvri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Erel Spor Kulübü Yöneticisi Bilal Erel, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Özkan Kerimoğlu, Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi Müdürü Abdulkadir Baldemir, İş insanı Sezgin Çavdar katılanlar arasındaydı. Toplantıda Cumhur İttifakı üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, buluşmaya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Silivri'ye hizmet sevdasıyla yola çıktığımız bugünlerde hep birlikte başarılı olacağız. Yakın ilgi ve alakaları için teşekkür ederim.”
Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz da tüm katılımcılara görüş, öneri ve ilgileri için teşekkür etti. Haber Merkezi

YORUM YAP