Çizgi Koleji’ne Eğitimde Başarı Ödülü

Çizgi Koleji’ne Eğitimde Başarı Ödülü

9.11.2018 13:00:41

Çizgi Koleji, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde 5. Yılın Eğitimde Başarı Ödülü'ne layık görüldü.

5. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri Töreni, 7 Kasım 2018 tarihinde İstanbul Marriott Hotel Şişli'de düzenlendi. Törene katılan kişi ve kurumlar arasında Çizgi Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu, Silivri Kampüsü Müdürü Akın Karabağ ve Müdür Yardımcısı Ezgi Velioğlu da yer aldı.
Eğitim hizmetlerinin gelişimine katkı sunan projeye, yapılan başvurular sonucunda en iyiler Artı Eğitim Dergisi ve Eğitimtercihi.com adlı web sitesi okuyucularının oylarıyla belirlendi. Eğitimde Başarı Ödülleri; Yılın Eğitim Girişimcisi, Yılın Okul Mimarisi, Yılın Eğitim Profesyoneli, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi, Yılın Eğitim Çözümleri Şirketi, Yılın Bürokratı, Yılın Milli Eğitim Müdürü, Yılın Öğretmeni, Yılın Eğitimci Akademisyeni, Yılın Sivil Toplum Kurumu, Yılın Eğitim Programı, Yılın Eğitim Dostu Şirketi, Yılın Eğitim Araştırması, Yılın Eğitim Gazetecisi, Yılın Yaşam Boyu Eğitim Ödülü gibi tam 15 kategoride dağıtıldı.

ÇİZGİ KOLEJİ'NE EN İYİ SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ
Köy çocuklarının STEM eğitimiyle buluştuğu STEM Otobüsü Projesiyle Eğitimde Başarı Ödülleri'ne başvuran Çizgi Koleji, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinde ödüle layık görüldü. Düzenlenen törende ödülünü alan Çizgi Koleji Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Velioğlu, çocukluk hayali olan projenin başarılı bulunmasından dolayı duyduğu gurur ve mutluluğu paylaştı.
Çizgi Koleji yetkilileri, ödül gecesinde Eğitim Yazarı Abbas Güçlü'yle de bir araya gelmenin fırsatını buldu, kendisinin tebriklerini kabul ederek, bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundular.

Renginar SALİ

YORUM YAP