ÇİFTLİKKÖY’E yan bakılmıyor: 2-1

ÇİFTLİKKÖY’E yan bakılmıyor: 2-1

6.12.2017 09:31:56

1. Amatör Küme 2.Grupta geçtiğimiz hafta Öznakkaşı 3-2 mağlup ederek adından söz ettiren Çiftlikköy sahasında Ambarlı Işık'ı da 2-1 mağlup ederek gözünü üst sıralara dikti.

Karacaköy Stadı'nda oynanan maçtan çıkan bu sonuçla zirve yarışı karışırken Ambarlı Işık da zirve ile arasındaki puan farkını 3e indirme şansını değerlendiremedi.
25. dakikada gelişen Çiftlikköy atağında soldan yapılan ortayı defans uzaklaştıramadı. Bu hatayı affetmeyen Nazım Bislan Güngör sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yollayarak ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. Ambarlı Işık'ın bu gole yanıtı ise gecikmedi. Avcılar temsilcisi sağ taraftan yapılan ortayı güzel bir vuruşla gole çevirerek skoru 1-1 yaptı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarıda iki takım da öne geçmek için istekli ve arzulu bir oyun ortaya koydu. 80. dakikada uzun bir aradan sonra formasına kavuşan Ozan Beyaz karşı karşıya pozisyonda maçın skorunu belirledi 2-1. Bu sonuçla 3 puanı hanesine yazdıran Çatalca temsilcisi Çiftlikköy ilk yarıdaki maçın da rövanşını alarak zirve yarışında ben de varım dedi.

YORUM YAP