“CHP zor günlerin partisidir”

“CHP zor günlerin partisidir”

3.01.2020 14:17:04

5 yıllık ilçe başkanlığı dönemini sona erdirecek ilçe kongresine yönelik Suna Göçengil bir mesaj yayınladı.

CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil kongreye yönelik açıklamasında duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ülkemizin kurtarıcısı ve kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'ün iki büyük eserimden biri diye tanımladığı Cumhuriyet Halk Partisi, 9 Eylül 1923'te Atatürk tarafından kurulan, insanı merkezine odak alan sosyal demokrat siyasi görüşü benimsemiş Türk siyasî partisidir.

“CHP ZOR GÜNLERİN PARTİSİDİR”

Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran ve demokrasiyi inşa eden Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. Otel lobilerinde kurulan partilerin aksine savaş meydanlarında kanla kurulmuş bu parti savaşın hâkim olduğu bu zor günlerde ortaya çıkarak, halkı örgütlemiş ve kurtuluşu sağlamıştır. Halkımızın o günlerde nasıl CHP'ye ihtiyacı olmuşsa, memleketimizin zor zamanlardan geçtiği yoksulluğun arttığı, dış politikanın çöktüğü bugünde kurtuluş için, CHP'ye ihtiyacı olduğunu biliyoruz.

“CHP KONGREDEN GÜÇLENEREK ÇIKACAK”

Bu anlayışla partimizde, hafta sonu gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Kongremizde daha önce ki kongrelerimizde olduğu gibi partimiz güçlenerek, büyüyerek çıkacak ve halkın ihtiyaçlarına cevap verecektir.

“KONGRELER; GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLAYAN DEMOKRASİ ŞÖLENLERİDİR”

Kongre süreçleri partimizin tüm üyeleri ile kucaklaşacağı, kadrolarını tazeleyerek geleceğe umutla bakacağı demokrasi şölenleridir. Bu bilinçle, seçilen 415 delegemizle 5 Ocak Pazar günü saat 11.00'de 12. olağan ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz.

AÇIK DAVET

Pazar günü gerçekleştireceğimiz kongremize tüm üyelerimiz ve Silivri halkı davetlidir. Olağan kongremizin ve sonrasında yaşanacak il kongrelerimiz ile büyük kurultayın ilçemize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.”

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP