CHP: Ya demokrasi ya tek adam

CHP: Ya demokrasi ya tek adam

24.03.2017 10:11:38

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Başkanlığı Suna Göçengil önderliğinde, Silivri meydanlarında olmaya ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun Teklifinin “Türkiye'yi nasıl bir tehlikeye sürükleyeceğini” bir bir anlatmaya devam ediyor.

Referandum çalışmaları kapsamında Silivri'yi adım adım gezmeye devam eden CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, yönetim kurulu üyeleri ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın eşi Esma Işıklar, Yeni Mahalle ve Akören Mahallelerini ziyaret ederek, yurttaşlara neden Hayır demeleri ve tek adam rejimine karşı çıkmanın gerekliliğini anlattı.
Anayasa değişikliğinin Türkiye için kritik bir dönemeç olduğunu vurgulayan partililer, 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek referandumda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kabul edilmesi halinde olacakları 10 maddelik bir broşürle özetliyor. “Neden Hayır?” başlıklı broşürleri vatandaşlara dağıtan siyasiler, Türkiye'nin yönetim şeklinin parlamenter sistemden Partili Cumhurbaşkanlığı olarak da anılan Başkanlık Sistemine dönüştürülmemesi amacıyla gece gündüz teyakkuzu elden bırakmıyor.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP