CHP’liler Değirmenköy’de devam eden İBB çalışmalarını inceledi

CHP’liler Değirmenköy’de devam eden İBB çalışmalarını inceledi

16.11.2021 10:34:47

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, hafta sonu Değirmenköy'de İBB'nin sürdürdüğü alt yapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Değirmenköy Mahallesi'nde Gölet Yolu Caddesi üzerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına ve Yörük Caddesi üzerinde gerçekleştirilen taş kaldırım çalışmalarına devam edildi.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen; yönetim kurulu üyeleri Tunacan Yaşar ve Ercan Erdoğan, Değirmenköy İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Erkan Varol ve Değirmenköy Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Şenol Köroğlu ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden yapılan düzenlemeler hakkında bilgi aldı.

Esen incelemelerine dair paylaşımında Değirmenköy Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; İBB İSKİ Atık Su İnşaat Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Gölet Yolu Caddesi ve bağlantı yollarında toplamda 1536 metre uzunluğunda yağmur suyu hattı yapıldığını aktardı ve “Böylelikle yağmur suyu anlamında oluşabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçildi ve bozuk olan yollarda sıcak asfaltla buluşturuldu. Teşekkürler İBB, çalışıyoruz kazanacağız. İBB çalışıyor Silivri güzelleşiyor” diyerek açıklamalarını noktaladı.

YORUM YAP