CHP’den Çalıştay toplantısı

CHP’den Çalıştay toplantısı

9.07.2019 12:54:01

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Meclis Üyeleri ve ilçelerdeki Grup Sözcüleri iki günlük değerlendirme toplantısında bir araya geldiler.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İl Başkanlığı tarafından Kumburgaz Marin Princess Hotel'de düzenlenen ve 2 gün devam eden İBB Meclis Grubu Çalıştayında değerlendirmelerde bulundular.
Çalıştaya ilçemizden CHP'li İBB Meclis Üyelerimiz Melih Yıldız ve Bora Balcıoğlu'nun yanı sıra Silivri Belediyesi CHP Meclis Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı da katılım gösterdi.

BALCIOĞLU: ÖNCE TEMEL İHTİYAÇLAR KARŞILANMALI
Toplantıya ilişkin paylaşımda bulunan Balcıoğlu, “İBB Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu başkanlığında büyükşehir belediye meclis üyeleri, grup başkan vekilleriyle genel değerlendirme ve dayanışma toplantısı gerçekleştirdik. Toplantıda ilçemiz adına söz aldım ve önce temel ihtiyaçlardan başlayarak, toplumun beklentilerini karşılamayı amaçlayan çözümleri ele almamız gerektiğini savundum” şeklinde görüşlerini iletti.

KIRKICI, SİLİVRİ'NİN TEMEL SORUNLARINI AKTARDI
Toplantıda söz alan Süheyl Kırkıcı, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Grubu Değerlendirme ve Dayanışma Toplantısında, grup Başkan vekili olarak ilçemiz adına söz aldım. Daha çok demokrasi, daha çok işbirliği, halk için belediye ve Silivri'mizin temel sorunları üzerinde görüşlerimi sundum” diyerek sürece ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

YORUM YAP