Çatalcaspor’da transferler tamamlandı

Çatalcaspor’da transferler tamamlandı

4.08.2018 14:19:45

TFF 3. Lig 2. Grubun güçlü ekiplerinden Çatalcaspor transfer çalışmalarını tamamladı,  Sarı-Kırmızılı takımın Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz, geçtiğimiz gün yaptıkları üç transferin ardından transferi kapadıklarını duyurdu.

Çatalcaspor'un Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz yaptığı açıklama ile bilgilendirmelerde bulundu. 2. etap çalışmalarına Bolu Termal Otel'de devam eden Çatalcaspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tamamlayarak iddialı bir kadro kurdu. Sarı-Kırmızılılar son olarak Karacabey'den kaleci Okan Karabulut, Fatih Karagümrük'ten Erkan Sancar ve Erbaaspor'dan Gökhan Göksu'yu da kadrosuna kattı. Çatalcaspor Sportif Direktörü Hasan Türkyılmaz, yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı olmasını dilediklerini belirterek; “Çatalcaspor'umuz 2. Etap çalışmalarını Teknik Direktörümüz Sertan Güriz nezaretinde hazırlıklarını sürdürmektedir. Yeni transfer olan futbolcularımız da takım ile birlikte uyumlu bir çalışma içerisinde olup, tüm oyuncularımızdan da memnunuz. Yeni sezonda transfer komitemizin ve teknik direktörümüzün taleplerini yerine getiren başta Kulüp Başkanımız Hasan Gökçe ve tüm yönetim kurulumuza teşekkür eder, saygılar sunarız” dedi.

Çatalcaspor'un yeni sezondaki tüm transferleri ise şu şekilde; Muğlaspor'dan, Ali Koçak, Halide Edip Adıvar'dan Uğur Demir ve Cemal Şener, Karacabey Belediyespor'dan Okan Karabulut ve Emre Akdağ, Bergama Belediyespor'dan Erdin Uzer, Manisa Büyükşehir'den Ergun Yıldız, Karagümrük'ten Erkan Sancar, Silivrispor'dan Fuat Yaman ve Oğuz Yavuz, Erbaaspor'dan Gökhan Göksu, Kelkit Belediyespor'dan Mehmet Bayram, Kırıkhanspor'dan Rıdvan Özkan, İstanbulspor'dan Türker Dırdıroğlu dış transferlerde imza atan oyuncular oldu.

İç transferlerde ise Anıl Erda, Anıl Kılıç, Arif Güner, Barış Dilligil, Barış Kazer, Deniz Bağlan, Emre Turgut, Kerem Bektaş, Mehmet Kahvecioğlu, Ömer Faruk Acı ve Ufuk Özcan takımla birlikte devam eden isimler oldu.

YORUM YAP