Çatalca, İzzettin Stadı’na hız verildi

Çatalca, İzzettin Stadı’na hız verildi

8.08.2020 11:01:40

Çatalca Ziya Altınoğlu Stadı'nın yıkılmasının ardından ilçenin profesyonel takımı olan Çatalcaspor'un maçlarını oynayacağı İzzetin Stadı'nın yenilenmesi çalışmalarına hız verildi, Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca Belediye Meclis Üyesi Çatalcaspor Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Naroğlu yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

TFF 3. Lig ekiplerinden Çatalcaspor'un yeni sezonda resmi müsabakalarını oynayacağı İzzettin Stadı'nda incelemelerde bulunan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner ve Çatalca Belediye Meclis Üyesi ve Çatalcaspor Yönetim Kurulu Üyesi Lokman Naroğlu yapılan çalışmaların yerinde denetleyerek bilgiler aldılar. Yapılan çalışmalar hakkında bir açıklamada bulunan Lokman Naroğlu; “Vatandaşlarımızın istek ve taleplerine kulak vererek hazırladığımız projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Yenileme ve büyütme çalışmalarımızın devam ettiği İzzettin Stadında inceleme ve değerlendirmelerde bulunduk.

Çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği stadımız kısa bir sürede tamamlanarak binlerce sporcumuza ve sporsever vatandaşımıza hizmet verecek. Çatalca'mızın yıllardır beklediği hizmetleri yerine getirmek için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM YAP