Büyükçekmecesporlu Hasan Yazıcı’yı kaybettik

Büyükçekmecesporlu Hasan Yazıcı’yı kaybettik

25.12.2020 10:20:51

Büyükçekmece İlçesinin Sevilen simalarından, bir dönem Mono Elektrik Büyükçekmece Tepecikspor'da da Teknik Direktör Bülent Demirkan'lı'nın yardımcılığını yapan, halen Büyükçekmece Belediyespor'un Teknik Direktörlük görevinde bulunan 1972 Doğumlu Hasan Yazıcı'yı Covid-19 Tedavisi gördüğü Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesinde vefat ederek yaşama tutunamadı.

Bir haftadır Büyükçekmece Mimarsinan Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören ve tedavilere cevap veremeyen 48 Yaşındaki sevgi dolu güzel insanı hayatını kaybettiği haberi Büyükçekmece İlçesine, Spor Camiasına ve Ailesi ile birlikte sevenlerine bomba gibi düştü. Büyük üzüntü yaşayan Büyükçekmece İlçesi, genç Antrenör Hasan Yazıcı'nın cenazesinin ne zaman ve hangi mezarlığa defin edileceği henüz netlik kazanmadı. Bu gece vefat ederek aramızdan ayrılan Hasan Yazıcı kardeşimize Gazetemiz adına Allah'tan Rahmet, Acılı ailesine, Sevenlerine, eş dost Akrabalarına, Büyükçekmece Belediyespor Kulübüne ve Spor Camiasına başsağlığı diliyoruz.

  1. Muzaffer Ayten Muzaffer Ayten

    Allah Rahmet Eylesin. Ailece görüştüğümüz bir kardeşimizdi mekanı cennet olsun inşallah. Güzel insan Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar ihsan etsin inşallah.

YORUM YAP