Sevginar Sali

Bireye ulaşmayan politikalar!

Farkında mısınız; yer gök siyaset ama bu olay bireylere kadar geliyor, temas etmeden teyit geçiyor sanki. Bakıyor görmüyor, dinliyor işitmiyor vatandaş siyasetçileri. Dinlemek durumunda ama duymakta isteksiz… Kendi gündeminde o kadar siyasete yer yok ki… Politikacıların çoğu da vazife gereği bir şeyler anlatıyor, çoğu tekrar, belli bir kısmı sözde kalmaktan fena aşina… Seçim yorgunluğu, baha yorgunluğundan kötü etki yapıyor.
Piyasalarda döviz ve altın fiyatları dışında yaprak kımıldamazken, siyasetteki hareketlilik pek az kimsenin umurunda oluyor… İyi düşünelim, güzel şeyler olsun da… İnşallah bu gidişatın sonu hayır olur…

EMNİYETTEN TRAFİK UYARISI
Silivri Emniyet Müdürü bir süredir özellikle drift yapan, gürültü kirliliğine yol açan modifiye araçlarla ilgili ön çalışma yaptırdığını, buna bağlı olarak da 3 araca cezai işlem uygulandığını duyurdu. Emniyetten yapılan uyarıya göre özellikle bu tip trafiği ve halkın huzurunu bozan araç ve sürücüleri trafik ekiplerinin yakın takibinde olacak.

BAŞPEHLİVANLAR KAVAKLI ER MEYDANI'NDA KOL BAĞLIYOR
Yenilmez pehlivanlar 26 Mayıs Cumartesi günü Geleneksel Kavaklı Yenici Mehmet Güreşlerinde, iftardan sahura, kol bağlıyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve Güreş Ağası Çetin Ceylan, tüm kentlilerimizi gerçekleşecek olan gece güreşlerinin yapılacağı er meydanına ve iftara davet ediyor.

ESNAFLARIN İFTARI BU AKŞAM
Silivri Belediyesi, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler Odası, Küçük Sanayi Sitesi ve Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi ile birlikte geleneksel hale getirdiği esnaf iftarını bu akşam Sanayi Sitesinde düzenliyor.

BU DÜZEN DEĞİŞMELİ PLATFORMU SİLİVRİ'DE TOPLANTI DÜZENLİYOR
Bu düzen değişmeli platformu Silivri Toplantısı 26 Mayıs 2018 tarihinde saat 17.00'da Silivri Çevre Derneğinde İstanbul 3. Bölge Bağısız Milletvekili Adayı Atakan Boyoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. Tüm Silivri halkı davetlidir.

KORKUNUZA DEĞİL, HEDEFİNİZE ODAKLANIN
Beynin en tehlikeli yanı, “TERS çaba” kuralına göre çalıştığı anlardır. Başınıza gelmesinden en çok korktuğunuz şeye odaklanırsanız, beyin onu size çeker, korktuğunuzu başınıza getirir! Buna ters çaba kuralı denir. Bataklıktan çıkmaya çalıştıkça, dibe gömülmeye benzer. Beyin odaklanılan hedef için çalışır, hedef olumsuz olsa bile onu gerçekleştirmek için çalışır. Topluluk önünde konuşma yaparken “acaba heyecanlanacak mıyım” diye düşünürseniz, korkunuz olmasın, heyecanlanacaksınız. Korkunuza değil, konunuza odaklanın. Başınıza gelmesinden korktuğunuz en kötü şeye değil, başınıza gelmesini istediğiniz en iyi şeye odaklanın. Unutmayın kafanızda en çok neyi düşünürseniz, hayatınızda onu çoğaltırsınız.
* Alıntı

YORUM YAP