Bir sınav daha başarıyla tamamlandı

Bir sınav daha başarıyla tamamlandı

29.03.2017 09:49:47

Özel Silivri Levent Köksal Sanat Merkezi yetiştirdiği kursiyerleri, Dünya Toplum Dansları alanında MEB sertifikası sahibi yapmayı başarıyla sürdürüyor.

Ülke genelinde birçok şubesi olan Özel Levent Köksal Sanat Merkezi, Silivri'de de büyük ilgi görüyor. Yeni Mahalle, Ak Sokak Villa 41 adresinde, uzman eğitmenleri eşliğinde her yaş için Hobi Sınıfları ve Milli Eğitim Bakanlığı Sertifika Programı eğitimleri verilmeye devam ediyor. Bunlar arasında bale, dans, spor, müzik & enstrüman, satranç, İngilizce ve drama var. Kayıtlar sezon boyunca sürüyor.
2016-2017 Eğitim-öğretim dönemi kursiyerleri Dünya Toplum Dansları Dersi sınavını başarıyla tamamlayarak MEB sertifika sahibi olurken, ikinci dönem kursiyerlerinden Hayrettin Sarı, Neslihan Köksal ve Manolya Süer de hafta sonu yapılan sınavı başarıyla geçti.
Özel Silivri Levent Köksal Sanat Merkezi'nde Dünya Toplum Dansları Dersi sınavına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü Mehmet Şen ve şeflerden Yaşar Soydemir de katıldı. Kursiyerler aldıkları eğitim boyunca öğrendiklerini başarıyla sahneleyerek sertifika almayı hak kazandı. Bu sertifikalar sayesinde öğretmenlik yapabilir, dans açabilirler.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Yaşar Soydemir ve Sanat Merkezi kurucusu Levent Köksal, Dünya Toplum Dansları Dersi sınavını başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik ederek, dans branşında yollarının açık, şanslarının bol olmasını dilediler.
Eğitimlerini tamamlayıp sınavlarını geçen kursiyerlere Özel Silivri Levent Köksal Sanat Merkezi tarafından sertifikalarının önümüzdeki günlerde verileceği öğrenildi.
Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitim programlarına katılarak sertifika sahibi olmak isteyenlerin sanat merkezinin ilçemiz şubesine 0212 727 7927 nolu telefondan ulaşabilir.

Renginar SALİ

YORUM YAP