“Benim Öğretmenim” konulu en iyi eserler seçildi

“Benim Öğretmenim” konulu en iyi eserler seçildi

21.11.2020 09:53:10

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Benim Öğretmenim” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında en iyi öğrenci eserleri belli oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında eserleri dereceye giren öğrenciler belli oldu.

İlçe Komisyonu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda seçilen “Benim Öğretmenim” konulu en iyi eserler şöyle;

RESİM YARIŞMASI'NDA İLK DERECELERE GİREN ÖĞRENCİLER

“Benim Öğretmenim” konulu Resim Yarışması'nda Beyciler Mukaddes Sönmez İlkokulu öğrencisi Resul Baytekin 1., Şehit Olcay Özcan İlkokulu öğrencisi Eylül Karagöl 2., Silivri Gazitepe İlkokulu öğrencisi Remziye Tekin 3. oldu.

ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ

Şiir Yarışması'nda eserleri dereceye giren öğrenciler şöyle; Silivri Ortaokulu öğrencisi Anıl Özkök 1., Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Beyaz Yılmaz 2. ve Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Kuzey Yalım 3.

KOMPOZİSYON YARIŞMASI BİRİNCİLERİ

“Benim Öğretmenim” konulu Kompozisyon Yarışması'nda Silivri Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Yaren Gündoğdu 1., Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Sude Külçür 2. ve Selimpaşa Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Haktan Ildıroyruk 3. oldu.

Renginar SALİ

 

 

YORUM YAP