Bek, seçilmiş başkan

Bek, seçilmiş başkan

25.02.2020 11:16:29

İYİ Parti Silivri 2.Olağan Kongresini 23 Şubat 2020 Pazar günü gerçekleştirerek Refik Bek ve yenilenen yönetimi seçilmişlik unvanını elde etti. İYİ'ler il delege çarşaf listesini delerek Ozan Ersaraç yerine Ünsal Göze'yi seçti.

Kongre tek ilçe başkan adayının katılımıyla geçekleştirilmiş olup, oy sayımı sonucunda, mevcut İlçe Başkanı A.Refik Bek oy birliği ile tekrar İlçe Başkanı olarak seçildi.
Kongrenin Divan Başkanlığını İYİ Parti GİK Üyesi Prof.Dr Murat Karaman üstlenirken Ortaköy geçmiş dönem Belediye Başkanlarından parti üyesi Erdinç Tabak, Hakan Öz, Gönül Türkeş ve Nalan Rusnaç katiplik görevini gerçekleştirdi.

KONGREYE KATILANLAR
Kongreye ayrıca partililer ve vatandaşların yanı sıra ilçeden sorumlu İl Yöneticisi Orhan Can ve diğer il yöneticilerinin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve yönetimi, BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu, CHP Meclis Üyesi ve Hacı Bektaş Veli Vakıf Başkanı Süheyl Kırkıcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan, Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve muhtarlar, Şoförler Odası Başkan Vekili ve yönetimi,  Kulüpler Birliği ve Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, Güreş Ağası Çetin Çeylan, Tokatlılar Dernek Başkanı Ali Vural ve yöneticileri, Kuzey Kafkas Derneği Başkanı Atilla Özbek, Büyük Mübadele Derneği Başkanı Sabit Temiz, Demokrasi Platformu üyeleri, Eğitim İş Başkanı HAsan Okan, ADD yöneticileri, Ferit Pala, Ahmet Yağcıoğlu, Abdullah Yıldırım katılanlar arasındaydı.

BEK: LİDERİMİZ TÜRKİYE'DE CESURLARA ÖNCÜ OLDU
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Refik Bek, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Çıktığı günden beri çizgisini muhafaza eden, dik duruşu ile birçoklarına cesaret veren bir liderimiz var.
Son mahalli seçimlerde yaptığımız Millet İttifakı ile Türkiye genelinde birçok ilin kaderini değiştiren Liderimiz bu anlamda Türkiye'de cesurlara öncü oldu. Cesurlar hareketinden sonra biliyorsunuz birkaç parti daha kuruldu ve hali hazırda kuruluş aşamasında olanlar var.

“İNŞALLAH ÜLKEMİZİ FABRİKA AYARLARINA DÖNDÜRÜP, PARLAMENTER SİSTEME GEÇECEĞİZ”
İnşallah Liderimiz Meral Akşener'in başlattığı cesurlar hareketi sayesinde Türkiye'nin makus tarihi değişecek ve önümüzdeki dönem tekrar ülkemiz fabrika ayarlarına dönüp tekrar parlamenter sisteme geçeceğiz. Bu konuda mücadelemiz sonuna kadar devam edecek.

“İTTİFAK ORTAĞIMIZ CHP İLE YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Seçimlerde ittifak yaptığımız ortağımız CHP ile bundan sonra da yol yürümeye devam edeceğiz. Biz Türkiye'nin menfaatleri için herkesle yol yürürüz. Yanlışlara yanlış, doğrulara doğru deriz. İYİ Parti Türkiye'nin birleştirici gücü.

“HERKESİN İKİNCİ TAKIMI
BEŞİKTAŞ, 2. PARTİSİ İYİ PARTİ”
Her zaman söylüyorum Türkiye'de herkesin ikinci takımı Beşiktaş, herkesin ikinci partisi de İYİ Parti. İYİ Parti'yi herkesin birinci partisi yapma yolunda mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda da iyi çalışmalar olduğunu görüyoruz, çıkışımız devam ediyor. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.”

AKŞENER'İN MESAJI OKUNDU, BEK FAALİYETLERİNİ ANLATTI
Kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı Prof.Dr Murat Karaman tarafından okundu ardından da İlçe Başkanı Refik Bek iki aylık görev sürecine ilişkin faaliyet raporunu sundu.

YENİ YÖNETİM ASİL
Yönetim asilleri olarak Abidin Çakan, Adem Yapan, Alev Yıldırım, Ali Güvenç, Arif Armağan Türkeş, Cem Demiray, Çiçek Vişne, Dündar Konuk, Emel Temel Öz, Gökhan Ceylan, Hasan Kenan Ünsal, Hayri Efe, Hüsnü Yılmaz, Nilgün Kayar, Müstecep Sarıtaş, İpek Yürekli, Nurcan Can, Orhan Yamaç, Serhat Dinçkurt, Ünsal Göze, Varol Karadeniz, Bülent Bozatlı, Emre Karataş, Mustafa Yozdemir, Ulvi Gücer, Buket Sağlam, Muhittin Çolakoğlu, Aysun Çiçek, Ahmet Murat Evcimen, Yakup Bektaş, Özdemir Rende, Salih Şişman seçildiler.
YÖNETİM YEDEKLER
Yedek yönetime Cemile Kayar, Bahar Mutlu Aygören, Gürcan Çakır, Haşim Doğan, Gürkan Bakıcı, Nevriye Özgür, Ömer Boztepe, Polat Ekiz, Serkan Sunç, Naciye Çelikel, Şeref Karakiraz, Ufuk Altınkök, Yiğit Girgin, Enes Tümer, Doğan Çelebi, Özlem Öztürk, Şenol Özçelik, Ecem Özkök, Havva Buse Meral, Nilgün Ayrancıoğlu, Serhat Yönet, Vedat Çapgülaş, İsmail Seyhan, Sezer Erdağ, Halil Yıldırım, Gökhan Ekici, İlknur Rende, Timur Gürses, Levent Özerel, Yağız Dirik, Ragıp Canbazoğlu, Sebahattin Çekinkaya seçildi.
İL DELEGESİ ASİL
İl delegeliğinde Ahmet Refik Bek, Dündar Konuk, Hüsnü Yılmaz, Erdinç Tabak, Çiçek Vişne, Hayri Efe, Hamdi Yazgan, Mehmet Aziz Göksel, Bülent Bozatlı ve Ozan Ersaraç'ın yerine Ünsal Göze seçildi.

DELEGELER ERSARAÇ YERİNE GÖZE'Yİ SEÇTİ
Delegelerin oyları sonucunda çarşaf liste delinirken 34 oy alan Ozan Ersaraç'ın yerine 129 oy alan Ünsal Göze il delegesi seçildi
İL DELEGE YEDEKLERİ
Cemile Kayar, Alev Yıldırım, Nilgün Kayar, Emel Temel Öz, İpek Yürekli, Aysun Çiçek, Nurcan Can, Bahar Mutlu Aygören, Buket Sağlam, Özlem Öztürk olarak belirlendi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP