Başkan Yılmaz’dan öğrencilere teşekkür hediyesi

Başkan Yılmaz’dan öğrencilere teşekkür hediyesi

1.04.2021 11:06:05

Silivri Belediyesi düzenlediği İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması'na katılan tüm öğrencileri hediyelerle ödüllendirdi. Hediyelerin içinde Başkan Yılmaz'ın teşekkür yazısı da yer aldı.

Silivri Belediyesi tarafından İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabulünün 100. yılı anısına İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması düzenlenmiş, dereceye giren öğrenciler geçtiğimiz haftalarda Önder Yılmaz Tiyatro Salonu'nda törende ödüllendirilmişti.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilere ise Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın teşekkür mektubu ve hediyeleri Belediye yetkilileri tarafından dün iletildi. Tuğra Arslan Baylav ve Merve Ezer de hediyelerini kabul eden öğrenciler arasında yer aldı.

“ÇOK MUTLU OLDUK, ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Tuğra Arslan Baylav'ın annesi Tuba Şenkal Baylav, duygularını ve teşekkürlerini şu sözlerle paylaştı: “Sevgili Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın Okullar Arası En iyi İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nın Tuğra'ya hediyesi. Çok mutlu olduk ve Silivri Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a ve Belediye çalışanlarına ince düşünceleri için teşekkürlerimizi iletiyoruz.” Renginar SALİ

YORUM YAP