Baldöktü: Tabiata hizmetlerimiz sürecek

Baldöktü: Tabiata hizmetlerimiz sürecek

25.06.2019 10:10:19

Hayırsever iş insanı Nurullah Baldöktü, adına yaptırdığı okulun bahçesi için kolları sıvadı. Eğitimci ve öğrenciler için adeta bir mini botanik park inşa ediliyor.

Nurullah Baldöktü İlkokulunun arka dinlenme bahçesini çeşit çeşit bitki ve ağaçlar ile donatılması talimatını veren Baldöktü, başlayan peyzaj çalışmalarını Okul Müdürü Yusuf Güven ile bizzat yerinde denetledi. Eşi Şerife Baldöktü'nün de eşlik ettiği düzenleme denetimlerinin tamamlanması ile okul bahçesi adeta bir botanik parkı andıran görünüme kavuşacak. Çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanarak ilçe protokolünün katılımıyla kaydedilen açılış ile bahçenin yeniden okulun hizmetine açılması hedefleniyor.

BALDÖKTÜ: TABİAT ANAYA HİZMETLERİMİZ SÜRECEK
Tabiatın insan gelişimi üzerindeki etkisine vurguda bulunan hayırsever Baldöktü, “Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en kıymetli miras yeşil bir gelecek. Hz. Ali'nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözünden yola çıkarak öğretmenlerimizin hakkının ne kadar büyük olduğunu düşünün. Öğretmenlik çok kutsal bir meslek. Ders aralarında nefes almak için öğretmenlerimize tabiatın eşsiz güzelliklerinin yer aldığı keyifli bir bahçe oluşturuyoruz. Eğitimcilerimiz başta okul müdürümüz, öğretmen ve öğrencilerimizin bu bahçeye gözü gibi bakacağına, emekleriyle büyüteceklerine eminim. Yaptığımız okula da her diktiğimiz fidan, toprakla buluşturduğumuz tohuma da büyük bir özen içinde olduklarını görmekten mutluluk duyuyorum. Tabiatın güzelleşmesi, korunması ve bu duygunun gelecek nesillerimize aşılanması için gayretim sürecek” dedi.

Sevginar Sali

YORUM YAP