Baldöktü, Odak Okulları yöneticilerini ağırladı

Baldöktü, Odak Okulları yöneticilerini ağırladı

7.07.2017 09:36:13

Hayırsever iş adamı ve eğitim gönüllüsü Nurullah Baldöktü, önceki gün Silivri'deki ofisinde Odak Okulları yöneticilerini ağırladı.

Odak Eğitim Kurumları, Müslüm Doğan'ın yönetim kurulu başkanlığında, Fevzi Babalık'ın genel müdürlüğünde Kayseri'den sonra Silivri'deki kampüslerini tamamlayarak açmak üzere. Açılış öncesi ise kurumsal çalışmaların gerekleri yerine getiriliyor, hazırlıklar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.
Eğitim gönüllüsü olarak tanınan ve bilinen Kayserili hayırsever iş adamı Nurullah Baldöktü de Odak Okulları'nı tanımak amacıyla yöneticilerini ofisine davet etti, yöneticileriyle tanıştı. Daha önce kendisiyle tanışmak amacıyla ziyarette bulunan Odak Eğitim Kurumları Müslüm Doğan ve Genel Müdür Fevzi Babalık'la birlikte Baldöktü, önceki gün de artık şekillenen Silivri Kampüsü kadrosundan yöneticileri; Akademik Genel Müdür Yardımcısı Hülya Gökpala, Ortaokul Müdürü A.Cenk Kır, İlkokul Müdürü Zehra Mülküt, Anaokul Müdürü Esin Tunçel ve İnsan Kaynakları Müdürü Berna Doğan ile tanıştı.
Odak Okulları yöneticileri kendilerini tanıttılar, Kayseri ve Silivri kampüslerinin kuruluş süreçlerini anlattılar, uygulanacak eğitim modelleri hakkında bilgi paylaştılar.
Mustafa Kemal sevdalısı Nurullah Baldöktü ile yapılan sohbette Atatürkçü düşüncenin eğitime katkısı dile getirildi ve Atatürkçülüğün eğitimin bir parçası olduğu, model olarak gösterilmesi konusunda söyleşi gerçekleştirildi. Baldöktü, Türkiye Cumhuriyeti mimarı liderin Türk Milleti için yaptıkları ve onun emanetlerine her zamankinden daha çok sahip çıkmamız gerektiğinin altını bir kez daha çizdi.
Eğitimin sadece akademik başarılardan ibaret olmadığı, bununla birlikte toplumun değerlerine, insan ilişkilerine, saygıyı, sevgiyi, hoşgörüyü de kapsayan bir olgu olduğu da anlatıldı.
Odak Okulları yöneticileri ve eğitim gönüllüsü Nurullah Baldöktü arasında geçen keyifli sohbetin sonunda, iş adamı Atatürk'e ait yurt dışında bulunan heykellerin görseller ve hikâyelerini değerlediği yeni bir seri çalışmasını ilçemiz yeni eğitim kurumuna hediye etmek istediğini paylaştı.
Odak Okulları temsilcileri, düşüncesi, anlamlı ve güzel jesti, ayrıca daveti için kendisine teşekkür ettiler. Fikirlerine değer verdikleri hayırsever iş adamı ve eğitim gönüllüsüyle tanışmaktan onur duyduklarını ifade ettiler.
Okullarının 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası programında kendisini ağırlamak istediklerini paylaştılar.
Renginar SALİ

YORUM YAP