Avlu: Kandırmadık hizmet ettik

Avlu: Kandırmadık hizmet ettik

17.12.2020 10:05:53

“Demokrat Parti varsa gerisi teferruattır” diyen İlçe Başkanı Halide Avlu, “Birileri gülebilir, komik bulabilir, inanmaya bilirler… Ama bizler yıllardır umut da çare de Demokrat Parti dedik. Söylerken gülsünler diye söylemedik, komik bulmaları için komilik yapmadık, inanması güç uçuk sözler söylemedik. Sözümüz söz demokrat sözü dedik. Adnan Menderes ve Süleyman Demirel'in ülkesi için yaptıkları hizmetleri anlattık, yapacaklarımızı anlattık, inanmadınız. 18 yıl önce tarım ve hayvancılık ile geçimlerini sağlayanlar, bugün mutlu musunuz? Gülebiliyor musunuz? 18 yıl önce çalıştığınız fabrikalarınızda çalışa biliyor musunuz? Fabrikalarınızın bacaları tütmemesini komik buluyor musunuz? 18 yıl önce Büyük Türkiye sözlerimize inanmayanlar, yaşadıklarınızdan sonra mevcut hükümet ve siyasi partilerin Büyük Türkiye için umut, çare olacağına inanıyor musunuz?
74 yıl önce Demokratların “Sözümüz söz demokrat sözü” diyen bu millet gülmedi, komik bulmadı inandılar. Bugün 18 yıldır TBMM'de koltuk işgal edenler umut olmaktan çare olmaktan uzaklar.
Bugün çare arayan umut olacak siyasi irade arayan seçmenlere Demokrat Parti varsa gerisi teferruattır diyoruz. 74 yıl önce Demokratların söylediği sözleri bugün yine söylüyoruz; Büyük Türkiye için sözümüz söz, Demokrat sözü” açıklaması ile vatandaşları yeniden partilerine teveccüh göstermeye davet etti.

YORUM YAP