Avlu: Demokratlar, devlet sorumluluğunu almaya hazır

Avlu: Demokratlar, devlet sorumluluğunu almaya hazır

1.10.2021 14:40:03

Hürhaber'e konuşan Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, genel iktidarı sert bir biçimde eleştirirken, Silivri Belediyesi de payına düşenleri aldı.

Gazetemizi ziyaret eden Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerini paylaştı.

AVLU: İSTİKRAR DİYE DİYE GELDİĞİMİZ HALE BAKIN!
Demokrat Parti'nin güçlenerek teşkilat çalışmalarını salgın tedbirleri kapsamında yürüttüğünü söyleyen Avlu, “Bu toplum temelinde var olan değerler üzerine yükselebilir. “İstikrar” diye diye bize yaşatılan maceranın katlanılacak hiçbir tarafı artık kalmamıştır. İlk seçimde halk gerekeni yapacaktır kimsenin şüphesi olmasın. Ve herkes bilsin ki Demokratlar dün olduğu gibi yarın da bu ülkede devlet sorumluluğunu yerine getirmeye hazırdır” diye konuştu.

“İTTİFAK ORTAKLARI OLARAK BİR ARAYA GELMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
Millet İttifakı birleşenlerinden biri olmayı sürdürdüklerini belirten Avlu, “Genel Merkez ve İl Düzeyinde ilişkiler daha yakın. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde ilçe başkanları nezdinde de birtakım toplantılar, etkinlikler yürütülüyor ama Silivri'de yok! Aynı ittifak oluşumu içerisinde yer alanlar olarak daha sık istişare ve görüş alışverişinde buluşmamız, ortak hareket noktalarda yer almamız gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

“SİLVRİ BELEDİYESİNİN ETKİNLİKLERİNE KATILMAMA KARARI ALDIK”
İlçe gündemine yönelik de görüşlerini paylaşan Avlu, “Belediye Başkanı kendi başına hareket etmeyi, ne diğer partiler, ne de STK'larla yakın bir ilişki kurmayı tercih etmediğini kanıtladı. Her şeyi kendisi biliyor, her şeyi kendisi yapıyor! Madem öyle buyursun meydan kendisinin!
Bu arada Demokrat Parti olarak Belediyenin hiçbir etkinliğine katılmama kararı aldık. Çünkü katılım gösterdiğimiz yerlerde gerekli ev sahibi nezaketini göremiyoruz. Mesele davet etmekle bitmiyor” diyerek tepkisini ortaya koydu.

“OKUL ÇEVRESİNDEKİ YOL DÜZENLEMESİ UYGUN OLMADI”
Silivri Belediyesinin Piri Mehmet Paşa İlkokulu önündeki yol düzenlemesini eleştiren Avlu, “Daha yapılırken söyledik ama dinleyen yok tabi. Okul yönetimi de, veliler de şikâyetçi. Öğrenciler açısından tehlike arz eden bir trafik oluştu okulun önünde. Buna acilen bir çözüm bulunmalı” diyerek açıklamalarını noktaladı.
Haber: Sevginar SALİ

  1. cem cem

    buda kendini nimetden sayıyor

YORUM YAP