Avcılar’ın yeni Başkanı Güçlü

Avcılar’ın yeni Başkanı Güçlü

2.05.2017 10:11:28

Silivri Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği üyeleri dün gerçekleştirilen genel kurulda tek liste ile girilen kongrede Mesut Güçlü'yü başkanlığa, ekibine aldığı isimleri de yönetime seçtiler.

Silivri Avcılar Atıcılar ve Amatör Balıkçılar Spor Kulübü Derneği 30 Nisan 2017 Pazar günü Hüseyin Dertop'un Divan Başkanlığında gerçekleştirilen genel kurulda yeni başkan ve yönetimini belirledi. Yaşar Kovan'ın yeniden aday olmadığı kongrede Mesut Güçlü üyelerin desteğiyle dernek başkanlığına seçildi.

YENİ YÖNETİM
Yeni yönetim listesinde yer alan isimler şöyleydi: Mesut Güçlü, Ercan Dağlı, İsmail Kovan, Ercan Aydın, Serkan Sobacıoğlu, Ömer Yeşildağ, Yıldıray Özdemir, Zekeriya Uygun ve Beyhan Özgür.
Yedek yönetimde yer alan isimler ise şöyle: Murat Fındık, Erdoğan Çakmak, Hayati Demirel, Yaşar Savaş, Adil Anıl, Adnan Kartal, Semih Kaşçı, Selçuk Akgün ve Hüseyin Koç.
Denetim Kurulu Asiller: Mustafa Aslan, Emre Ekimci ve Ediz Özkanlı'dan oluşturuldu. Semih Öten, Yaşar Küsmez ve İlhan Akgün yedek denetim kurulunu oluşturdular.

Haber Merkezi

YORUM YAP