Atık ve çöpler konusunda sıkı önlemler geliyor

Atık ve çöpler konusunda sıkı önlemler geliyor

21.05.2020 10:50:30

Yazlıkçı yoğunluğu  ile birlikte artış gösteren atık ve çöp konusuna Silivri Belediyesinden sıkı önlemler geliyor.

Gelişi güzel boş alanlar veya çöp konteynerlerinin yakınına bırakılan büyük miktarda bahçe ve özellikle inşaat ile tadilat artıkları için Silivri Belediyesi denetimleri sıklaştırıyor, yaptırımları katı bir biçimde devreye sokmaya hazırlanıyor.

YILMAZ: BU KENTİN HER YERİNE, HER BİRİMİZ ÖZENLİ DAVRANIRSAK BİZLERE YAKIŞAN BİR ORTAMDA YAŞAMIMIZI SÜRDÜRÜRÜZ

“Yazlıkçıların gelmesine asla karşı değiliz, tabi ki Silivri'yi evi gibi gören herkes gelebilir” diyen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Beklediğimiz sadece bütün vatandaşlarımızın evlerinin içine gösterdiği özeni sokaklar ve çevreye yönelik de sergilemeleri. Yazlıkçılarımız İstanbul'daki evlerinde nasıl özenli davranıyorsa ilçemize geldikleri de aynı duyarlılıklarını sürdürsünler. Bu kentin her yerine, her birimiz itinayla davranırsak bizlere yakışan bir ortamda yaşamımızı sürdürürüz.

“TEMİZ BİR KENTTE YAŞAMAK İSTİYORSAK BU SADECE BELEDİYENİN GAYRETİ İLE MÜMKÜN DEĞİL”

Kimse görmüyor diye, ‘bana ne belediye temizlesin' anlayışı ile atıklarımızı alakasız yerlere ve kuralları çiğneyerek bırakma sorumsuzluğu herkes ve her şeye zarar veriyor. Temiz bir kentte yaşamak istiyorsak bu sadece belediyenin gayreti ile mümkün değil.

HASSASİYET VE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Bizler tabi ki sahip olduğumuz olağanüstü şartlarda en iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz ama bu şehrin bir parçası olan bütün vatandaşlarımızdan hassasiyet ve destek bekliyoruz” çağrısında bulundu.

ATIKLAR KONUSUNDA BELEDİYE İLE İRTİBATA GEÇİNİZ

Yüksek miktarda atıklarınız için 444 20 47 nolu hattan Silivri Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile irtibata geçerek süreci sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz.

Sevginar SALİ

 

 

YORUM YAP