“Artık Yeter”

“Artık Yeter”

6.11.2019 10:19:29

Seramik Sanatçısı Rabia Gürleyen, “Artık Yeter”  adlı enstelasyonunu sergileyerek temiz çevre bilincini  oluşturmak adına yaptığı çalışmayla farkındalık yarattı.

Çevre konusunda duyarlılığıyla bilinen Seramik Sanatçısı Rabia Gürleyen, “Artık Yeter” adını verdiği enstelasyonu hazırlayıp Silivri Sanat Platformu'nun son sergisinde sundu. Gürleyen çalışması ve amacını şöyle anlattı: “Temiz çevre isteğimizi ve insanları bilinçlendirme çabamızı gündemde tutmak ve farkındalık yaratmak için aşağıdaki enstelasyonu Silivri Sanat Platformu'nun Silivri AVM'deki sergisinde sergiliyorum. Dilerim insanların çok girip çıktığı yerlerde de sergileme imkanı bulup yerlere çöp atılmaması için biraz farkına varmalarını sağlarım.
"ARTIK YETER" isimli enstelasyonla insanların düşüncesizce çevreyi kirletmesine dikkat çekerek temiz bir çevre yaratmanın bizim elimizde olduğu konusunda bilinçlenmemiz gerektiğine dikkat çekmek istiyorum. Sizce de bu kadar kirlilik artık yetmez mi?
"ARTIK YETER"
Hepimiz şahane bir ilçede tertemiz bir çevrede tüm canlılara ve doğaya saygı duyarak yaşamak istiyoruz. O zaman lütfen artık izmarit ve ambalaj kağıtları dahil yerlere çöp atmayalım, attırmayalım, görürsek uyaralım çünkü bu güzel ilçenin bu güzel sokaklarını kirleten insanlar başkası değil.”

Haber Merkezi

YORUM YAP