Arda: Vatanımızın DP’ye ihtiyacı var

Arda: Vatanımızın DP’ye ihtiyacı var

23.09.2019 10:08:18

DP İL Başkanı Ekrem Eray Arda, ilk Silivri ziyaretini gerçekleştirerek partililerle buluştu ve yeni üyelere rozetlerini taktı.

Yeni atanan Demokrat Parti İl Başkanı Ekrem Eray Arda, 21 Eylül 2019 Cumartesi günü Silivri ziyaretini gerçekleştirerek partililerle buluştu ve yeni üyelere rozetlerini taktı. DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, yönetim kurulu üyeleri ve partilileri tarafından Silivri Öğretmen Evi'nde kahvaltıda ağırlanan İl Başkanı, ilçemiz partilileriyle tanışmak ve buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ahilik Haftası dolayısıyla toplantıya Silivri Birleşik ve Esnaf Odası Başkanı Nuray Koçer, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan da davetliler arasındaydı.

AVLU: DP, SİLİVRİ'DE GELECEĞİN BELEDİYESİ OLACAK
DP İlçe Başkanı Halide Avlu, davetlerine katılan partililerine, basın mensuplarına ve esnaf başkanlarına “Hoş geldiniz, esnaf başkanlarımızın Ahilik Haftanız kutlu olsun. Allah tüm esnafımızın yardımcısı olsun” diyerek başladığı konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Çok kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarım, bugün Demokrat Parti'nin var olduğunu tekrar kanıtlamak için burada nezih bir toplantı yapıyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımıza Rozet Töreni yapacağız. Rozetleri takılacak arkadaşlarımız sembolik olarak buradalar, onların arkalarında büyük kitleler var. Demokrat Parti, Silivri'de geleceğin belediyesi olacak. İnşallah yerel yönetimi alacağız. İddiamız büyük. Demokrat Parti, nadasta çok kaldı. Biz Silivri'mizin örnek belediyesi olacağız. Daha mutlu bir yaşam ve Silivri'miz için Demokrat Parti diyorum.”

ARDA: VATANIMIZIN DP'YE İHTİYACI VAR
DP İl Başkanı Ekrem Eray Arda, “Güzel Silivri'nin insanları, sizleri gördüğüm böyle bir hafta sonunun sabahında güneş ve mavinin güzelliği gibi ışık saçıyorsunuz. Bugünkü buluşmamız sadece bir Rozet Töreni gibi görünse de aslında İstanbul'da Demokrat Parti'nin kalkınması, Silivri'den başlıyor. 39 İlçemizi dolaşarak Demokrat Parti'nin tekrar var olduğunu, 50 sene bu ülkeyi yöneten kültüre bu vatanın ihtiyacının olduğunu, esnafların ve çiftçilerin tekrar ayağı kalkmaları için partimize ve bizlere ihtiyaçlarının olduğunu önce sizlere sonra tüm memleketimize duyurmak istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Konuşmaların ardından Demokrat Parti'ye katılan yeni üyelere İl Başkanı Ekrem Eray Arda tarafından rozetleri hayırlı olsun dilekleri eşliğinde takıldı.

DP İl Başkanı Ekrem Eray Arda, Silivri Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen Rozet Töreni'nin ardından, İlçe Başkanı Halide Avlu ve partilerle birlikte, Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından parti binasına geçildi. Silivri sokaklarında esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan İl Başkanı Ekrem Eray Arda, Sanat Sokağı'nda geçerken tarihi binalarda düzenlenen Müdürler Toplantısı dolayısıyla burada bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcılarıyla da ayak üstü tokalaşarak tanışma fırsatı buldu.

Arda, daha sonra parti merkezine gerçekleştirdiği ziyarette partilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve diğer programlara yetişmek üzere Silivri'den ayrıldı.

Renginar SALİ

YORUM YAP