Aradaki fark...

Aradaki fark...

2.09.2020 13:45:01

Silivri'den sonra Büyükçekmece Belediyesi de çöp ve temizlik işini kendi bünyesinde gerçekleştirmeyi kararlaştırdı. Bu doğrultuda Hasan Akgün kredi kullanarak 40 araç satın alırken, Volkan Yılmaz hibe yöntemiyle 49 ilaveyi ekipmanına kattı.

6. dönem üst üste Büyükçekmece Belediye Başkanı seçilen Hakan Akgün de Silivri'nin henüz 1 yıllık Belediye Başkanıyken Volkan Yılmaz'ın başlattığı uygulamaya geçiş yaparak çöp toplama ve temizlik işlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmeyi kararlaştırdı. Akgün bu amaçla ‘kredi/faiz' yöntemine başvurarak 40 araç satın alırken, Volkan Yılmaz, elinde borçlanma yetkisi bulunmasına karşın, ‘hibe' yöntemiyle ihtiyaç duyduğu ekipmanı tamamladı.

BÜYÜKÇEKEMCE 40 YENİ ARAÇ SATIN ALARAK TEMİZLİK VE ÇÖP TOPLAMA İŞİNE KENDİ İMKANLARIYLA BAŞLIYOR
İstanbul ilçeleri arasında ilk Silivri Belediyenin hayata geçirdiği radikal karardan sonra Büyükçekmece Belediyesi de çöp toplama işini kendi bünyesinde yapma kararı aldı ve bu çerçevede gerçekleştirdiği ‘satın alma' ile ekipman filosuna 40 yeni aracı ekledi.

SİLİVRİ'DE BORÇLANMA YETKİSİNE RAĞMEN HİBE YÖNTEMİYLE ARAÇ TEMİNİ SAĞLANDI
Silivri Belediyesi'nin çöp toplama ve temizlik işi için envanterine giren ‘hibe' araç sayısı bugüne kadar 49. İlk yıl için aldığı 20 Milyon TL'lik borçlanma yetkisini kullanmayan Başkan Volkan Yılmaz, ikinci sene yenilediğini de henüz değerlendirmedi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP