Allah akıl fikir versin

Allah akıl fikir versin

23.11.2017 10:57:57

Belediye Konutları sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağlayan Nurullah Baldöktü ve Silivri Belediyesinin işbirliğinde bölgeye kazandırılan parkın en özel bölümü şehir eşkıyalarının yıkıcılığına kurban gitti.

Hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü'nün Silivri Belediyesi ile birlikte Konutlar Bölgesine kazandırdığı parka özenerek yaptırdığı çeşme Pazartesi akşamı vandalların saldırısı sonucu paramparça oldu. Yaz başında Nurullan Baldöktü ve Belediyenin büyük bir özen ve de emekle tamamlayarak çevre sakinlerinin kullanımına sunduğu parkın en özel bölümünü oluşturan fıskiye tahminlere göre bölgeyi mesken tutan uyuşturucu bağımlılarının dengesiz davranışlarına kurban oldu.
Parkta rahat bir nefes alan ve dinlenmenin keyfini çıkardan çevre sakinleri karşılaştıkları manzara karşısında büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Şehir eşkıyaları ya da uyuşturucu bağımlıları her kimin yıkıcı hezeyanlarına kurban gitmiş olursa olsun Silivri halkı için emek ve imkan harcanarak yapılan düzenleme gelecek çalışmalar için de kaygı yarattı.
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Kelebek Etkisi’ni tanıttılar
Sonraki » Neler, neler...

YORUM YAP