Alibeyspor’da 40 gün 40 gece şampiyonluk kutlaması

Alibeyspor’da 40 gün 40 gece şampiyonluk kutlaması

13.05.2018 12:05:09

TFF 3. Lig 1. Grupta yenilgi almaksızın şampiyon olan Silivri'nin tek profesyonel kadın futbol takımı Alibeyspor'da şampiyonluk kutlamaları devam ediyor.

Silivri'nin sportif tarihinde birçok ilke imza atan Alibeyspor Kadın Futbol liginde namağlup şampiyonluğunun kutlamalarına devam ediyor. Şampiyonluğu getiren maçta takıma piknik sözü veren Alibeyspor İkinci Başkanı ve Silivri Güreş Ağası Çetin Ceylan verdiği bu sözü yerine getirdi. Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta ile birlikte Çetin Ceylan Silivri, Sinekli Mahallesi'nde bulunan Muharrem Akıncıoğlu'nun sahibi olduğu piknik alanında tüm takım ve teknik heyeti bir araya getirerek günün ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler. Babaevi Sucukları sahibi Süleyman Gencoğlu'nun takıma hediye ettiği sucuklarla da piknik tam bir sucuk partisine dönüştü. Ayrıca piknik alanına profesyonel ses sistemi kuran Aytaç Müzik sahibi Aytaç Tuna'da güne katkıda bulundu.

BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta yaptığı açıklamasında; “Alibeyspor'un ne denli büyük bir camia ve bir o kadar da büyük bir aile olduğunu tekrar gösterdik. Bizlerin bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Bir kulüpte ve bir büyük camiada başarı başkanın özverili çalışmalarıyla gelmez, bir bütün olarak olayı yönetim kurulumuz ve dostlarımızla sahiplendiğimizde başarı kendiliğinden gelmektedir. Bizim bu mutlu günümüze katkıda bulunan piknik alanının sahibi Sayın Muharrem Akıncıoğlu'na, Babaevi Sucukları sahibi Sayın Süleyman Gencoğlu'na, Aytaç Müzik sahibi Sayın Aytaç Tuna'ya ve her zaman yanımızda olduğunu hissettiğimiz Silivri Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar'a ve tüm sevenlerimize sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

YORUM YAP