Ali Düşmez’e teşekkür ettiler

Ali Düşmez’e teşekkür ettiler

26.08.2020 11:26:20

İstanbul Süper Amatör Lig klasman grubu takımlarının başkanları TFF Başkan vekili Ali Düşmez'i ziyaret ederek teşekkür ettiler.

 

Sal klasman grubundan Bölgesel Amatör Lige çıkan 16 kulüp temsilcisi Ali Düşmez başkan ile birlikte Beykoz 1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Ali Düşmez'e teşekkür etti. İASKF Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Mamati, TFF Başkan vekili Ali Düşmez ve İASKF Genel Sekreter yardımcısı Asım Özdemir, TFF Başkan vekili Ali Düşmez, İstanbul Sal klasman grubundan Bölgesel amatör lige alınan takımların diğer illeri etkilemediğini söyledi. Pandemi nedeniyle ertelenen ve daha sonra tescil edilen İstanbul Sal klasman grubundan Bölgesel Amatör Lige alınan 16 kulüp temsilcisi İASKF İstinye Orhan Saka Amatörler Evine gelerek TFF Başkan vekili TASSK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'i makamında ziyaret ettiler. Beykoz 1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu'nun öncülüğünde Ali Düşmez'i ziyaret eden kulüplerin temsilcileri bu süreçte kendilerinin mağdur edilmediğini vurgulayarak teşekkür ettiler.

 

LİGLER OYNANACAK

2020-21 sezonunda BAL'da 153 olan takım sayısının yaklaşık 280 civarında olacağını, sezon sonunda ise ligden düşecek takımların sayılarının arttırılarak 2021-22 sezonunda tekrar eski haline dönüştürüleceğini ifade etti. Ali Düşmez 2020-21 sezonunda Bölgesel ve Yerel Amatör Amatör liglerin oynanacakmış gibi planlandığını hazırlıkların yapılacağını ancak ekim ayında Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun o günkü duruma göre öngöreceği tavsiye kararları çerçevesinde uygulanacağını vurguladı.

YORUM YAP