Alemdağspor, Gümüşsuyuspor’u ikinci yarıda geçti 3-1

Alemdağspor, Gümüşsuyuspor’u ikinci yarıda geçti 3-1

4.10.2021 10:15:38

Süper Amatör Lige şampiyonluk hedefi ile başlayan ekiplerden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, hafta içi antrenmanlarını sürdürürken, hafta sonu da hazırlık maçları ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Oynadığı hazırlık maçlarında olumlu işlere imza atarak lige hazırlanan Aydın Dursun yönetimindeki Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, bugün Alemdağ Stadında Beykoz temsilcisi Gümüşsuyuspor'u misafir etti. Mücadeleye baskılı başlayarak daha çok topa sahip olan takım ev sahibi ekip oldu. Konuk ekip daha çok sağlam savunma yaparak kontra toplarla pozisyon ararken ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı.

ÇEKMEKÖY TEMSİLCİSİ İKİNCİ YARIDA GOLLERİ BULDU

İkinci yarıya hızlı başlayarak ataklar yapan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ikinci yarıda golleri peş peşe sıralayarak mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Kırmızı Beyazlı ekibi galibiyete taşıyan golleri Ekrem Aydoğmuş (Penaltıdan), Ahmet Can Özdemir ve Oğuzhan Dalgıç atarken, Yeşil Beyazlıların tek sayısını Ramazan kaydetti.

KAPTAN TAKIMINI YALNIZ BIRAKMADI

Hafta içi oynanan hazırlık maçında aldığı darbe ile sakatlanarak hastaneye kaldırılan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor'un takım kaptanı Ekimcan Karakuş bir gün hastanede yattıktan sonra taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilmişti. Bu gün oynanan hazırlık maçında arkadaşlarını yalnız bırakmayarak maçı izlemeye gelen Ekimcan Karakuş maç sonu sahaya inerek arkadaşlarını oynadıkları güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrik etti.

Murat Nazik

YORUM YAP