Aktaş, Yolçatı Muhtar adayı

Aktaş, Yolçatı Muhtar adayı

1.03.2019 13:02:08

Samet Aktaş, Yolçatı Mahalle Muhtarlığına adaylığını açıklarken, “Sosyal faaliyetler, fiziksel şartlarda iyileştirmeler,  yeni üretim imkanlarıyla Yolçatı'ya özlediği hareketliliği, canlanmayı kazandırmayı amaçlıyoruz. Kimseyi ayırmayacak, kayırmayacağız daha güzel ve mutlu bir Yolçatı için gece gündüz çalışmaya hazırız” dedi.

Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Samet Aktaş, ikamet ettiği Yolçatı Mahalle Muhtarlığı Adaylığını açıkladı. Aktaş, kısaca kendini tanıtarak, mahallesine en iyi hizmetleri kazandırmak adına görev almak istediğini paylaştı. Aktaş şöyle konuştu: “Ben Samet Aktaş. Evli ve bir çocuk babasıyım. Yolçatı Mahallesi'nde ikamet etmekteyim ve beş yıldır da muhtar azalığı yaptım. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşmaktayım.

“MAHALLEMİZE EN İYİSİNİ KAZANDIRMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Mahallemize en iyisini kazandırmak için elimizden geleni yapacağız. Eksiklerimizi ve acil ihtiyaçlarımızı biliyorum. Gençlerimiz mahallemizi terk etti. Onları geri kazanmak için yapacağım hizmetler var. Köyüme en iyisini yapabilmek için muhtarlığa adaylığımı koydum.”

“KİMSEYİ AYIRMAYACAK, KİMSEYİ KAYIRMAYACAĞIZ”
Yolçatı'nın ihtiyaçları konusunda takibe hazır olduğunu belirten Aktaş, “Gençler ve deneyimli büyüklerimizin yer aldığı ekibimizle köyümüzün ihtiyaçlarını karşılamak için göreve hazırız. İvedilikle çözüme kavuşturulması gereken yol sorunlarımız var. Çevre düzenlemesi ile muhteşem bir doğal güzelliğe sahip köyümüz cazibe merkezi haline dönüştürülebilir. Düğün salonumuz yetersiz kapasitesini arttırmakta yarar var. Hayvancılık ve tarım çalışmalarının canlandırılması adına atılması gereken adımlar olduğunu biliyoruz bu konuda çalışmaya hazırız. Seracılık faaliyetlerimizin çoğalması adına girişimlerde bulunmak gerekiyor. Sağılık ocağı ihtiyacımız var okulumuz kapandı ama binası yenilenmişti değerlendirilmesinde yarar var. Köy pazarı, İstanbul müşterisini çekmek için piknik alanları ile köyümüzde fırsatlar çoğaltılabilir. Mezbaha hayvancılığın geliştirilmesi için şart. Deremiz mil akıyor yağmurlu havalarda civardaki kum ocaklarından dolayı. Sosyal faaliyetler ve yeni üretim imkanlarıyla Yolçatı'ya özlediği hareketliliği kazandırmayı amaçlıyoruz. Kimseyi ayırmayacak, kayırmayacağız daha güzel ve mutlu bir Yolçatı için gece gündüz çalışmaya hazırız” dedi.

YORUM YAP