AK Partililerin düğün dernek mesaisi

AK Partililerin düğün dernek mesaisi

22.08.2016 10:21:23

Silivrili siyasetçiler bu dönemde mesailerine dava arkadaşları ve vatandaşların özel günlerine ziyaretleri de eklemeyi ihmal etmiyor.

AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri dünya evine giren, evliliğe adım atanları ve çocuklarının ilk mürüvvetini görenleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.
AK Parti Gençlik Kollarında uzun yıllar görev yapan Ali Yavuz ve Emine Yiğit'in düğün törenlerine katılan Kutlu ve beraberindekiler ardından Erkan Baysal ve Gülperi Dengiz çiftinin nişan merasimlerine iştirak ettiler. Kutlu, genç çiftin nişan yüzüklerini ömür boyu mutluluk ve hayırlı olsun dilekleri eşliğinde taktı.
Kutlu ve beraberindekilerin hafta sonu düğün-dernek mesaisinde AK Parti geçmiş dönem meclis üyesi Tamer Akın'ın oğlu Yusuf Akın ile Büşra Fıçıcıoğlu'nun düğünleri de yer aldı ve de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Necati Gidici'nin kızı Suzan Gidici ve Ümit Erzurum'un kına geceleri ziyaret edildi.
İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri hafta sonu CHP Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bulut'un torunu, Hatice Bulut ve Merhum Mustafa Bulut'un evladı Umut Tuna'nın sünnet düğününe de katıldılar.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP